Instalatii termice Bucuresti – calitate si integritate !

Instalatii termice Bucuresti sunt mândri de încrederea clienților, pentru ca ii menține în siguranță și incalziti, în fiecare zi a fiecărui an. Oferim consultanță expert în alegerea, instalarea și întreținerea celor mai bune sisteme și produse de încălzire și disponibile astăzi. Oferim cele mai bune servicii și servicii instalare si de întreținere.

Misiune și valori

firma instalatii termice bucuresti

Valorile noastre principale se concentrează asupra a ceea ce face ca instalatii termice Bucuresti să devină un partener de încredere pentru clienții noștri, care se bazează pe menținerea lor în siguranță. Valorile noastre sunt exprimate atât în ​​ceea ce privește modul în care acestea sunt văzute de clienții noștri, cât și ceea ce înseamnă pentru poporul nostru.

Ajutând oamenii noștri să înțeleagă felul în care își pot demonstra cele mai bune valori în modul în care lucrează este o funcție esențială a programelor noastre de formare și dezvoltare.

Instalatii termice Bucuresti Valorile noastre

Ce inseamna asta pentru clientii nostri?

Ce înseamnă asta pentru echipele noastre?

Integritate: Oferim consultanță onestă, imparțială și fiabilă, punând nevoile clienților noștri înaintea noastră. Suntem cinstiți și deschisi unul altuia, lucrăm ca o singură echipă și ținem promisiunile noastre reciproc.

Excelență: Noi nu promitem ceea ce nu putem oferi. Mergem în plus pentru a ne îngriji de clienții noștri, întotdeauna gândindu-ne cum serviciul nostru își poate face viața mai bună. Instruim, dezvoltăm, recunoaștem și recompensăm oamenii noștri, astfel încât ei să fie cei mai buni.

Respect: Ne tratăm clienții așa cum ne-ar plăcea să fim tratați și casele lor ca și cum ar fi ale noastre. Ne îngrijim și ne sprijinim reciproc în vremuri bune și rele. Ne asigurăm că fiecare membru al firmei noastre de instalatii termice se întoarce acasă în siguranță în fiecare zi.

Comunitate: Susținem persoanele vulnerabile din comunitățile în care lucrăm. Recrutem din comunitățile noastre, încurajăm diversitatea și punem timpul și efortul de a ne întoarce în comunitățile în care locuim.

Fiabilitate: Suntem conștienți de costuri. Ne concentram pe continuarea unei afaceri durabile. Ne asiguram că suntem capabili să ne deservim clienții pe termen lung. Noi ne asumăm responsabilitatea pentru a rezolva provocările cu care ne confruntăm. Incercam sa îmbunătățim modul de a lucra puțin în fiecare zi.

Instalatii termice Scopul nostru

instalator centrala termica bucurestiScopul esențial al instalatii termice Bucuresti este menținerea clienților noștri incalziti si in siguranta. Ne angajăm să asigurăm siguranța tuturor angajaților noștri, a locuitorilor ale căror proprietăți lucrăm. A tuturor celor care vin în contact cu afacerile noastre.

Credem că există întotdeauna o modalitate de a lucra în siguranță. Am lucrat din greu pentru a dezvolta o cultură a deschiderii și conștientizării.

Astfel încât fiecare membru al personalului firmei de instalatii termice este încurajat să ia în serios siguranța el insusi. Dar si  a celor din jurul lui în mod serios, în orice moment.

Toți avem un rol de jucat în păstrarea locurilor de muncă în siguranță. Una dintre modalitățile cele mai eficiente pe care le putem face este să fim conștienți de riscurile din jurul nostru. Trebuie să acționăm pentru a le aborda.

Încurajăm în mod activ toți angajații noștri să evalueze în mod regulat mediile lor de lucru. Totodata să raporteze toate riscurile identificate, în măsura în care apar.

Lasă un comentariu