Institutul de moda „Salomeia Truta” te invata cum sa devii un adevarat stilist vestimentar

Este binecunoscut faptul ca lumea modei este una competitiva si foarte atractiva in acelasi timp. Datorita acestui fapt, putini reusesc sa iasa in evidenta si sa devina cunoscuti in adevaratul sens al cuvantului. Scoala de moda „Salomeia Truta”, prin designerul care ii poarta numele, exceleaza in profesionalism, seriozitate, devotament si pasiune pentru acest domeniu atat de colorat si in continua schimbare. Implementarea unei programe mulate dupa tendintele vestice a reusit sa puna la punct cursuri axate atat pe teorie, dar mai ales pe practica. De-a lungul timpului, Institutul de moda „Salomeia Truta” a creat si promovat tineri designeri talentati. Prin organizarea Bucharest Fashion Week din ultimii ani, Institutul de moda a lansat noi talente de succes cu ajutorul unei echipe bine organizate si in colaborare cu echipe profesionale de machiaj si coafura.

Cu o paleta diversificata de cursuri (croitorie, design vestimentar, constructor tipare, stilist vestimentar), Institutul de moda isi propune sa revolutioneze domeniul fascinant al modei chiar si in urmatorii ani.

In tarile dezvoltate, job-ul de stilist vestimentar este foarte popular si respectat in lumea modei. In general, un stilist vestimentar face parte dintr-o echipa creativa complexa care colaboreaza cu fotograf profesional, designerScoala de moda Salomeia Truta vestimentar, hair stilist si makeup artist.

Stilistii vestimentari isi pot desfasura munca in domenii ca:

  • styling editorial (organizarea si conceptualizarea fotografiilor pentru revistele de moda sau alte publicatii media)
  • styling video sau comercial (presupune implicarea in stylingul actorilor sau actritelor din reclamele publicitare)
  • televiziune (implica stylingul participantilor la diferite emisiuni tv)
  • stylingul garderobei poate presupune alegerea vestimentatiei din diferite productii tv, de film, de teatru sau concerte)
  • stylingul corporatiilor (poate include colaborarea cu diferite organizatii si consilierea angajatilor cu privire la aspectul personal de la locul de munca)
  • consilierea in cumparaturile personale (selectarea hainelor potrivite pentru client)
  • styling foto (consilierea in ceea ce priveste stilul de catalog, comercial si editorial)
  • styling pentru magazinele de haine (include alegerea unor afise/poze potrivite, aranjarea colectiei si promovarea ei in vitrinele magazinelor.

Institutul de moda „Salomeia Truta” reuseste cu adevarat sa se impuna in lumea colorata si competitiva a modei prin profesionalism, seriozitate si dedicare. Cu siguranta, acest statut important pe care scoala de moda „Salomeia Truta” o poarta, a fost realizat prin ani de munca, evolutie continua conform standardelor international. Modul in care institutul de moda lucreaza cu studentii sai este adaptat metodelor occidentale moderne, de actualitate din lumea modei. Fiecare curs in parte este gandit si planificat cu atentie, in colaborare cu specialist experimentati din domeniu si se bazeaza atat pe partea teoretica, cat si pe partea practica.

Lasă un comentariu