Investitie de 150.000$ in Diva Studios Central din Timisoara

Diva Studios Central welcome room
Welcome Diva Studios Central

Intr-o perioada in care Romania se afla pe muchie de cutit, economic vorbind, piata locurilor de munca este in continua scadere. Totusi un domeniu se face remarcat prin viteza cu care evolueaza. Industria de videochat din Romania nu este o noutate, dar a capatat o amploare foarte mare in ultimii ani.

Studiourile investesc permanent in amenajari si in tehnologie, pentru a reusi sa faca fata concurentei si pentru a deveni cat mai atractive. Intr-o piata aproape saturata.

Un exemplu bun in acest sens este Diva Studios din Timisoara. Unul din putinele studiouri de videochat din Romania infiintate acum mai bine de 12 ani.
In luna septembrie a anului trecut 2019, acesta a inceput amenajarea unei noi locatii.

Un studio videochat de 150.000$

make-up Studio videochat Timisoara
Zona make-up Diva Studios

„Am investit peste 150.000$ in Diva Studios Central, cel mai nou spatiu, al 3-lea, deschis de noi in Timisoara.”

spune managerul companiei ce detine Diva Studios, studio videochat ce mai detine deja 2 locatii in Timisoara si una in Belgrad.

Situatia actuala este mult diferita fata de anii trecuti 2007-2013, cand numarul studiourilor, la nivel de tara, era relativ mic. Iar investitia necesara pentru deschiderea unui studio de videochat era de doar cateva mii de dolari.

spatiu relaxare Diva Studios Central
Spatiu relaxare Diva Studios Central

„Am aratat intotdeauna multa seriozitate si profesionalism…”

„… Oferim un training serios, ce se poate intinde pe cateva luni, pana modelul ajunge sa aiba castiguri peste de 5000$. Acesta este unul din atuurile noastre. Calitatea. Nu vrem sa avem 100 de modele cu castiguri mici, vrem 50 modele cu castiguri mari.” mai spune un reprezentant Diva Studios.

30 studiouri de videochat se deschid si se inchid lunar

Surse din industrie spun ca in fiecare luna se deschid cel putin 30 de studiouri de videochat in toata tara. Si asta in situatia in care deja exista cateva mii.

Binenteles ca nu rezista foarte mult, spun aceleasi surse, si sunt nevoite sa se inchida. De ce? Pentru ca se pleaca de la premize gresite. Cei care doresc sa deschida un studio videochat, obtin informatiile, in marea lor majoritate, din reclame. Iar reclamele sunt foarte frumoase, doar ca nu reflecta munca, implicarea si know-how-ul necesare pentru a rezista pe piata.

Si astfel, durata de viata a acestor studiouri este undeva intre 6 luni si maxim 1 an de zile.

„Putem spune ca este deranjant doar intr-o singura privinta. Modelele care ajung in astfel de studiouri, nu primesc nici un fel de training. Si ajung sa isi faca o parere gresita despre beneficiile acestei activitati. Binenteles ca in astfel de situatii experienta noastra si spune cuvantul.” mai spune managerul Diva Studios.

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.