Îți închiriezi casa? – Top 5 idei de design adorate de chiriași

Ai în plan să-ți închiriezi locuința? Atunci poate n-ar strica să faci mici retușuri care să împrospăteze atmosfera și să atragă potențialii chiriași. Reamenajarea spațiului de închiriere nu implică atât de mari provocări și cheltuieli pe cât ai fi tentat să crezi. Descoperă câteva trucuri simple care pregătesc locuința pentru noi oaspeți.

Cum să-ți faci casa să pară mai elegantă cu puțin efort?

Un set de idei inspirate și puțină imaginație îți sunt îndeajuns pentru a obține un ambient primitor și care să accentueze bunul gust al proprietarului. 

  • Aruncă un ochi la concurență și inspiră-te! 

Cine le mai oferă chiriașilor fotolii de masaj? Un scaun de masaj tapițat cu piele schimbă instant impresia oamenilor față de viitoarea locuință. Pielea imprimă o notă luxoasă spațiului, iar culorile nude permit integrarea dispozitivului în orice stil de amenajare. Fotoliile de masaj Fujiiryoki impresionează prin respectul față de cele mai mici detalii. Designul ușor de manevrat dintr-un spațiu în altul, materialele premium și funcțiile de masaj personalizat compun imaginea produsului care îmbină utilitatea și estetica până la perfecțiune. 

Fotoliu masaj japonez

 

  • Pereții, cartea de vizită a casei

Care e primul lucru pe care oaspeții îl observă atunci când trec pragul casei? Ai ghicit: pereții. Alege pentru fiecare cameră o culoare potrivită care să rezoneze cu rolul încăperii. Culoarea pereților pentru living este esențială în conturarea mediului dedicat unei marje largi de activități. Livingul este utilizat drept cameră de odihnă, de oaspeți sau chiar de lucru. De exemplu, poți alege pentru living o nuanță crem, bej sau o nuanță pastel care să ofere acea senzație binevenită de calm și liniște. 

Pentru dormitor, selectează o nuanță deschisă de albastru, galben pentru coridoare și verde sau mov pal pentru camera de lucru. Desigur, poți merge mai departe cu un perete accent care să revitalizeze încăperea. Poți alege să-l tapetezi, să-l dotezi cu un tablou imens, să-i oferi o culoare contrastantă cu restul obiectelor din cameră sau să-l transformi într-un modern perete din cărămidă, specific amenajărilor urbane. De asemenea, printre preferatele designerilor de interior se numără amenajările pereților cu ajutorul lichenilor conservați decorativi. Lichenii nu au nevoie să fie udați, iar ca sursă de lumină este suficientă cea artificială. Mai mult, mușchii pot fi proiectați pe corpurile de iluminat sau pe mobilier, în diferite geometrii și mărimi care surprind vizitatorii prin originalitate.

  • Detaliile care fac diferența

Nu trebuie să recurgi la proiecte ample de amenajare pentru a obține un preț mai bun la chirie. Investește în detalii care cresc nivelul de confort al viitorului locatar. O măsuță de cafea asimetrică, un covoraș nordic sau tip shaggy, o oglindă decorativă antichizată sau cu dispozitive de iluminat încorporate sunt doar câteva dintre artificiile care optimizează designul interior.

  • Nu așeza corpurile de iluminat la întâmplare!

Pentru colțul de lectură și studiu sunt necesare lămpile înalte și aplicele reglabile. Cele mai populare corpuri de iluminat sunt spoturile, pendulele, plafonierele sau ghirlandele cu LED-uri. Fiecare dintre acestea asigură intimitate și în plus sunt foarte economice, grație becurilor LED. 

  • Adu verdele în casa ta! 

Amenajează un colțișor cu plante, în care să aduci ghivece albe de înălțimi diferite și garnisite cu detalii ornamentale în relief. Poți personaliza ferestrele cu ajutorul unor ghivece suspendate cu plante bogate și curgătoare pentru un decor dinamic.

Studiile au descoperit că primele 10 secunde sunt decisive în formarea primei impresii. Durează doar câteva clipe pentru ca oamenii să decidă dacă se simt sau nu confortabil într-un loc. Folosește această informație în avantajul tău. Creează de la bun început un ambient armonios care să transforme instant vizitatorii în viitori chiriași.

Sursa foto: Fujiiryoki.ro

Lasă un comentariu