JANTA.RO propune o varietate de jante și anvelope omologate pentru noul BMW Seria 3

JANTA.RO propune o varietate de jante

JANTA.RO propune o varietate de jante și anvelope omologate pentru noul BMW Seria 3

Noua generație BMW Seria 3 este unul dintre pilonii principali pentru volumul anual de vânzări generate de constructorul bavarez. Succesul să este susținut de standardele premium, performanțele înalte, precum și de o diversitate impresionantă de opțiuni de motorizare și personalizare. Dar popularitatea noilor modele BMW Seria 3 Sedan (G20) și Touring (G21) însemnă și că posesorii lor doresc variante de personalizare și echipare adiționale propunerilor disponibile în producția de serie. În acest sens, JANTA.RO întâmpină posesorii de BMW Seria 3 cu o gamă vastă de jante și anvelope de calitate, produse de unele dintre cele mai respectate companii specializate din aceste domenii.

Configuratorul 3D JANTA.RO cuprinde gamele de jante ale producătorilor DOTZ, AEZ, DEZENT, ENZO, ALCAR, acoperind astfel un spectru de bugete și standarde de performanță. Iar alegerea jantelor omologate și 100% compatibile pentru fiecare model de automobil se face foarte facil. Utilizatorii configuratorului JANTA.RO trebuie doar să selecteze marca, modelul, anul de producție și motorizarea propriului automobil. Iar filtrele site-ului vor afișa doar jantele care sunt compatibile pentru acel autoturism. Mai mult de atât, fiind cel mai complex configurator 3D din România pentru alegerea jantelor și anvelopelor, JANTA.RO permite inclusiv selectarea culorii caroseriei și a tapițeriei, nivelul gărzii la sol, precum și gradul de transparență al geamurilor. Astfel este ilustrată o reprezentare întocmai a automobilului pentru care utilizatorii caută jante și anvelope. Și afișează cum va arăta mașina echipată cu fiecare tip de jantă. Deci, utilizatorii pot personaliza automobilul în funcție de preferințele care țin de stil, performanțe sau buget.

Pentru noua generație a modelelor BMW Seria 3 Sedan și Touring sunt selectate desigur jante care se înscriu în standardele mărcii bavareze. De exemplu, modelele de jante DOTZ SUZUKA din gama Performance a producătorului austriac se pretează natural cu identitatea sportivă a mărcii BMW. DOTZ impune deseori trenduri de stil în piața aftermarket din Europa, pentru specialiștii în tuning și cei pasionații de personalizarea automobilelor. Experiența DOTZ datează din 1985, iar exigența pentru calitate definește marca. Ca parte a grupului ALCAR, DOTZ respectă ele mai înalte standarde tehnologice. Jantele sale sunt supuse la peste 200.000 de teste de sarcină, pentru a primi certificarea TÜV. De asemenea, trec prin sesiuni de testare riguroase care includ și simularea coliziunii cu marginea unei borduri. DOTZ SUZUKA au o construcție foarte solidă, fiind formate dintr-o singură bucată, și suportă o sarcină de până la 740 kg, individual. Dar aspectul lor este acaparant prin stilul care combină eleganța și aspectul sportiv. Suzuka are reputația de centru tehnologic pentru industria din Japonia. Iar DOTZ reflectă această sursă de inspirație prin designul care transmite prin formele sale precizie, forță și calitate. Spițele cu formă de Y și partea centrală adâncă oferă o prestanță impunătoare. Jantele DOTZ SUZUKA au fost create special pentru modele de clasă medie și mare, vizând în deosebi modele precum Seriile 3, 4, 5 și 6 din gama BMW. Pentru BMW Seria 3 sunt propuse cu dimensiuni între 18 și 20 de inch și cu variante de finisare Black (negru lucios), Dark (bicolor cu finisare lucioasă) și Blaze (argintiu). Folosirea unui plus de particulele metalizate în stratul de lăcuire oferă un efect lucios special pentru aceste jante. De altfel, tehnica de vopsire a jantelor DOTZ SUZUKA este una perfecționată pentru a oferi în sezonul de iarnă protecție împotriva gheții, frigului și a sării de pe șosele. Rezistența tehnicii de vopsire SR3 este testată cu un tun de zăpadă de 120 kg, o mașină de deszăpezit cu sare sau într-un bloc de gheață de 20 kg.

Un alt avantaj al jantelor DOTZ SUZUKA este că au fost proiectate vizând inclusiv gama de modele BMW de clasă medie și mare. Astfel, au certificare VTA (Vehicle Type Approval), ceea ce înseamnă că nu au nevoie de înregistrare în documentele mașinii, deoarece aceste jante corespund întocmai cu specificațiile automobilelor BMW. Drept urmare, sunt și ușor de instalat. Desigur, jantele DOTZ SUZUKA sunt și compatibile cu sistemele de monitorizare a presiunii în pneuri.

posesorii de BMW Seria 3 pot alege jantele AEZ TIOGA

Dintr-un spectru de preț mai mic decât în cazul modelelor DOTZ SUZUKA, posesorii de BMW Seria 3 pot alege jantele AEZ TIOGA. Acestea sunt în special propuse pentru automobile de clasă medie. În cazul BMW se pretează atât pentru Seriile 3 și 4, cât și pentru Seria 5, după cum subliniază producătorul de jante. Și marca AEZ face parte din grupul ALCAR și se înscrie în același etalon de calitate, urmând aceleași sesiuni de teste minuțioase pentru certificarea TÜV. De mai bine de 20 de ani AEZ dovedește standardele „Made in Germany“ specializându-se în proiectarea de jante aftermarket care vizează în mod special și modelele mărcilor premium BMW, Audi și Mercedes-Benz. Pentru noua generație BMW Seria 3 G20/G21, modelele de jante AEZ TIOGA se pretează prin designul modern, dar lipsit de complicații stilistice. Reflectă strictețea și atenția pentru detalii, tipice germane. Estetica lor se potrivește astfel cu designul avangardist al noului BMW Seria 3, care la rândul său combină suprafețele plane ale caroseriei cu linii conturate ferm, pentru a crea o tensiune dinamică captivantă. AEZ TIOGA sunt disponibile în dimensiuni de la 17 la 19 inch, cu două versiuni de finisare. Modelele TITAN sunt bicolore, iar cele denumit GRAPHITE se disting prin suprafața gri mată.

AEZ TIOGA sunt o alegere recomandată

AEZ TIOGA sunt o alegere recomandată și ca jante pentru sezonul de iarnă, beneficiind de tehnica de vopsire SR3 care oferă rezistență sporită la frig, gheață și sarea folosită pentru deszăpezirea șoselelor. În plus, AEZ TIOGA au aprobare ECE (Economic Commission for Europe), astfel că în Europa nu au nevoie de inspecție TÜV suplimentară sau de înregistrare în documentele mașinii, fiind 100% compatibile cu specificațiile automobilului de serie.

Din multitudinea de jante propuse de configuratorul 3D JANTA.RO pentru BMW Seria 3 G20/G21 remarcăm și jantele AEZ STEAM. Acestea vor atrage cu siguranță atenția celor nostalgici după designul clasic cu spițe subțiri, care inspiră caracter sport. Însă AEZ STEAM oferă designul cu 15 spițe într-o interpretare foarte modernă, care reflectă precizia celor mai avansate tehnologii de producție. E un design rafinat, care evocă lunga tradiție sportivă a lui BMW Seria. Configuratorul JANTA.RO propune AEZ STEAM în varianta bicoloră, care combină finisarea polișată cu suprafețele gunmetal, precumi în versiunea mată Graphite. Opțiunile de dimensiuni sunt de 18, 19 sau 20 de inch. Iar aprobările VTA și ECE le fac perfect compatibile și ușor de montat pentru noile BMW Seria 3 Sedan și Touring.

O DIVERSITATE DE ANVELOPE PERFORMANTE

Configuratorul virtual JANTA.RO facilitează și comandarea anvelopelor omologate și perfect compatibile cu jantele alese pentru noile modele BMW Seria 3. Portofoliul JANTA.RO cuprinde gamele de anvelope ale producătorilor PIRELLI, MICHELIN, GOODYEAR, NOKIAN, BRIDGESTONE, DUNLOP, CONTINENTAL, FALKEN, WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial.

Filtrele configuratorului JANTA.RO afișează pentru fiecare jantă selectată doar opțiunile de anvelope perfect compatibile. Clienții pot alege dintr-o varietate de anvelope de vară, iarnă sau all-season, în funcție de buget sau de clasele de performanță dorite.

Configuratotul JANTA.RO afișează informații tehnice detaliate despre fiecare anvelopă, fiind expuse clar clasele de performanță în care se încadrează pentru consumul de combustibil și rularea pe ploaie. De asemenea, este indicat nivelul de zgomot de rulare.

Dacă se optează pentru achiziționarea unui set complet de roți prin intermediul JANTA.RO, atunci acestea sunt livrate gata montate și echilibrate, ceea ce salvează costuri suplimentare pentru client.

LIVRARE LA DOMICILIU

LIVRARE LA DOMICILIU SAU DIRECT LA UN SERVICE PARTENER, UNDE SE PROGRAMEAZĂ MONTAREA ROȚILOR

Pentru a eficientiza timpii de livrare și costurile de montaj în favoarea clienților săi, JANTA.RO oferă servicii specializate. Astfel, jantele, anvelopele sau seturile de roți complete comandate din site-ul JANTA.RO pot fi livrate la domiciliul sau la o adresă indicată de client. Însă pot fi transportate și direct la unul dintre cele peste 100 de service-uri partenere JANTA.RO, care formează o rețea extinsă la nivel național. JANTA.RO a selectat service-urile specializate partenere pentru a garanta servicii de cea mai bună calitate pentru clienții săi.

În meniul configuratorului JANTA.RO sunt expuse transparent data de livrare și prețurile pentru serviciile de transport și montaj. Apoi clientul selectează service-ul specializat din harta rețelei naționale JANTA.RO. De asemenea, clientul este îndrumat să specifice în calendarul din site două opțiuni pentru ziua și ora când ar dori să facă vizita la service, pentru montarea roților. Ulterior va fi contactat de reprezentantul service-ului specializat.

Nu în ultimul rând, JANTA.RO oferă și suport de specialitate prin departamentul său call center, care poate fi apelat la numărul 031.425.14.12. Astfel, clienții sunt îndrumați și informați cu privire la produsele recomandate și omologate pentru automobilul pe care îl dețin.

Lasă un comentariu