Oferiti un kit banda led drept cadou inainte de Craciun

Un kit banda led oferit drept cadou inainte de Craciun va fi o bucurie pentru familia ce-l va primi. Avantajul principal al utilizarii unui astfel de produs este crearea unei atmosfere in ton cu sezonul sarbatorilor din punct de vedere al iluminarii.

Este conceput in asemenea maniera incat sa fie foarte usor de instalat, utilizat si configurat cu ajutorul unei telecomenzi multifunctionale.

kit banda led

Sa descoperim ce anume face ca acest kit banda led sa adune atat de multe aprecieri din partea celor care deja il utlizeaza.

Inainte de orice doar privind continutul pachetului se observa ca produsul este gata de utilizare si nu sunt necesare alte accesorii sau materiale pentru a-l pune in functiune.

Primul pas este sa stabiliti locul in care veti monta banda led care are o lungime de 5 metri. Banda acestui kit banda led contine nu mai putin de 300 de led-uri, care sunt impartite in mod egal pe cele trei culori principale ale spectrului luminos.

Cum functioneaza

Aici este chiar micul secret al produsului. Prin combinarea celor trei culori de baza, rosu, verde si albastru, controller-ul (creierul acestui kit banda led) este capabil sa produca un adevarat curcubeu de culori care se vor imprastia pe toata lungimea benzii led.

Telecomanda este cea care va ajuta sa realizati aceasta „pictura” luminoasa si tot ea este cea care inlesneste actionarea sau inchiderea sistemului de ornamentare ambientala cu banda led.

Toata lungimea benzii led este prevazuta cu un sistem de aplicare cu banda dubla adeziva. Este evident ca montajul se face rapid si eficient, fara a mai avea nevoie de alte scule si fara sa produceti vreun deranj sau murdarie.

Daca se doreste instalarea in casa sau in curtea casei, ori la fereastra apartamentului, nu este niciun impediment.

Acest kit banda led este rezistent si prevazut sa functioneze atat pe timp calduros, cat si iarna. Cu o marja cel putin lejera de temperaturi acceptate, adica intre -40o si +50o Celsius si cu o protectie adecvata impotriva umiditatii, nu veti avea niciun fel de grija dupa instalare.

Durata de viata

Durata de utilizare aratata de producator este in jurul a 25000 de ore. Consumul unui kit banda led este de circa 70W pentru toata instalatia.

Sunt cu siguranta valori mai mult decat acceptabile avand in vedere efectul ornamental luminos pe care il va crea pe toata durata sarbatorilor de iarna. Sau oricand atunci cand aveti placerea de a-l pune in functiune.

In aceeasi gama de produse pentru decorarea luminoasa ambientala se pot alege drept cadou si benzi led monocolore. Pentru o estetica perfecta la instalare folositi profil aluminiu banda led, care va crea o imbinare excelenta intre sistemul luminos cu banda led si restul amenajarii interioare.

Lasă un comentariu