Kit led RGB in contextul iluminarii decorative moderna

Pentru o schimbare spectaculoasa a modului de iluminare decorativa moderna folositi un kit led rgb. Produsul este conceput in asa fel incat sa fie utilizat la scurta vreme dupa ce a fost achizitonat, acest lucru insemnand ca detine toate componentele necesare pentru instalare propriu-zisa si punere in functiune.

Daca pana astazi v-ati tot intrebat cum se pot utiliza benzile cu led, ce materiale suplimentare este necesar si in special daca trebuie sa chemati o persoana autorizata pentru instalare, ei bine acum cu acest kit led rgb toate eventualele dificultati dispar.

Spunem acest lucru pentru ca producatorul a decis sa ofere un produs complet, gata de functionare si care ar putea fi utilizat dupa montaj chiar si de catre un copil scolar.

Chiar daca in rafturile magazinelor specializate puteti gasi mai multe tipuri de kit led rgb, merita sa intrebati despre noul model recent lansat in piata de profil. El nu difera ca idee contructiva fata de predecesoarele lui, ingloband aceleasi facilitati de instalare rapida, control eficient si personalizat cu ajutorul telecomenzii.

Consum Kit led RGB

Noutatile apar in schimb in privinta unui aspect despre care fara indoiala doriti sa aflati informatii. Consumul pentru fiecare metru de banda al acestui kit led rgb a scazut cu 25% ajungand la valoarea de 10.8W/metru. Intr-o corelare evidenta s-ar putea crede ca si intensitatea luminoasa are acum un declin, insa nu este asa. Daca modele anterioare emiteau 720 lumeni/metru, noul kit led rgb va incanta cu nu mai putin de 1000 de lumeni/metru.

In privinta telecomenzii ce a fost complet redesenata si care a primit un nou design egonomic, atractiv si intuitiv pentru utilizare, aratam ca aceasta este proiectata sa functioneze cel putin 20000 de ore, lucru care demonstreaza ca materialele si proiectarea sunt de cea mai buna calitate.

In egala masura, sursa de alimentare pentru acest kit led rgb vine cu un nivel ridicat al duratei de functionare ce ajunge la 20000 de ore si circa 15000 de cicluri pornit/oprit.

Cu aceste avantaje in mod sigur noul tip de iluminare decorativa in care va puneti atatea sperante pentru o schimbare cu totul speciala, va fi intr-adevar spectaculos si in special personalizabil in functie de orice dorita cromatica aveti pentru lumina artificiala si, de ce nu, in functie de un anumit eveniment pentru care vreti sa-l consacrati cu o anumita nuanta a luminii.

Pentru ca industria produselor destinate iluminarii cu led este din ce in ce mai activa si piata este intr-o continua crestere, verificati in mod constant aceasta evolutie si, ca atare, produsele care nu intarzie sa apara in rafturile magazinelor de specialitate.

Oricand noile tipuri de banda led va pot incanta cu performantele lor, ce va pot fi pe plac, prin urmare fiti mereu la curent.

Lasă un comentariu