La ce trebuie sa fim atenti atunci cand ne alegem un salon pentru manichiura si pedichiura pe care ni le dorim.

Intr-un context social in care se pune pret pe frumusete si moda, dar si cand accesul la acestea este permisa pentru din ce in ce mai multi oameni, directia principala in care se indreapta saloanele cosmetice este una a adaptabilitatii si diversitatii. In prezent o mare parte din saloane au si un departament de cosmetica, unde clientii ar putea beneficia de tratamente de curatare, matifiere, regenerare sau hidratare, acestea fiind in mod normal oferite doar de saloanele de dermatologie.

In acelasi timp, un salon cosmetic de ultima generatie pune pret pe cele mai noi modalitati de tratament si foloseste produse de cea mai buna calitate, supuse rigorilor studiilor clinice supravegheate. Cosmeticienii ar putea sa va recomande tratamentul potrivit in functie de particularitatile tenului dumnevoastra, putand disocia dintre afectiunile grave (ten sensibil, uscat, puncte de grasime sau alte impuritati) sau nevoia unei simple proceduri de hidratare cu ajutorul mastilor cosmetice.

Este bine de retinut sa nu cadeti in plasa marketing-ului care mediatizeaza o singura solutie la toate problemele, sau a reclamelor mincinoase care promit rezultate iesite din comun. Exista si exceptii de la regula, tratamentele naturiste fiind recomandate tuturor, functionand fara probleme in combinatie cu oricare alt tip de tratament.

Pe langa tratamentele faciale, un salon de cosmetica mai ofera si servicii de manichiura si pedichiura. Ofertele variaza si pot include manichiuri simple, cu gel sau cu oja semipermanenta. Pentru persoanele care vor sa gaseasca un salon de cosmetica in Cluj, Casa Orena este recomandarea noastra, atat pentru angajatilor, cat si pentru sistemul de facut programari. Alte posibilitati de infrumusetare oferite in cadrul unui salon de infrumusetare sunt epilarea , coafatul si machierea, indiferent daca este vorba de o ocazie speciala precum o nunta, sau un machiaj discret de zi care sa va asigure increderea de care aveti nevoie.

In eventualitatea in care vreti sa oferiti o atentie speciala unei persoane apropiate, saloanele cosmetice pun la dispozitie si carduri de cadou pe care clientii le pot utiliza cand vor , pentru orice servicii sau tratamente doresc. Sfatul angajatilor nostri este sa integrati in viata voastra si un program de antrenamente usoare, studiile clinice demonstrand o mai mare eficienta a tratamentelor pentru oamenii care au un stil de viata activ.

Antrenamente precum floorworkout, kangoo jumps, zumba sau step dance pot face diferenta intre un tratament reusit si unul nereusit. Nu uitati sa contactati un cosmetician pentru a va atinge potentialul maxim.

Lasă un comentariu