Livrare pizza non stop in Bucuresti – Gambinospizza.ro

Livrare domiciliu Bucuresti

Incepand cu 2017, Gambinospizza.ro asigura livrare pizza non-stop in oricare dintre sectoarele Bucurestiului, ceea ce inseamna ca bucurestenii pot face comenzi indiferent de ora din zi si din noapte la peste 40 de tipuri (Maxi Meats, Taco Deluxe, BBQ Grill, Smokey Bacon, BBQ No.1, BBQ Deluxe, Full Meat Load, Country Side 2, Red Dots, East Side, Freshness, Top Dog, Big Gun, Amatriciana, West Side, Indian Chief, Big Boss, Country Side, Speciala, Quattro Formaggi, Hawaii, Big Mama, Napoletana, Prosciutto Crudo, Capriciosa, Suprema, Prosciutto Funghi, Margherita, Gambino s.a.m.d.).

De fapt, prin oferta sa, Gambino’s Pizza isi propune sa fie pe placul tuturor clientilor, indiferent de gusturile acestora.

O pizza adevarata nu are nimic in comun cu produsele fast-food, desi este inclusa in meniurile fast-food si chiar si in meniurile  junk food.

Acest lucru este cauzat de perceptia care se face la un moment dat – ingrediente de calitate slaba si in cantitati excesive. De fapt, pentru prepararea produs autentic este nevoie de timp si de ingrediente de o buna calitate.

Livrare non stop in Bucuresti

Livrare non stop

Mai mult, Gambino pune si pasiune in orice comanda pentru livrare pizza.

Multi pot spune ca se prepara rapid si se coace in cuptor in cateva minute. Partial, au dreptate, dar sar peste pasii cheie necesar de parcurs in procesul de preparare!

Prepararea unei pizza autentice incepe cu o baza (blat) capabila sa faca diferenta. Pentru prepararea blatului, la noi se utilizeaza faina de calitate superioara si se respecta timpul necesar pentru ciclul de fermentatie cauzat de drojdie. Blatul este lasat sa se odihneasca cel putin 24 de ore, pentru un rezultat absolut fabulos.

O pizza autentica prioritizeaza calitatea si nu cantitatea.

Gambino a imprumutat ceva din filozofia bucatariei italiene, sporind aroma produsului. Gustul si calitatea sunt prioritare.

Fiecare ingredient trebuie sa aduca ceva deosebit in rezultatul final. Trebuie sa se combine cu celelalte ingrediente pentru un regal de gust final.

Acest lucru implica combinatii cu putine ingrediente, dar intotdeauna proaspete si de cea mai inalta calitate.

Livrare pizza – diferite tipuri

Unele tipuri se prepara doar cu masline, ceapa si branza si este mai mult decat suficient!

Baza se prepara cu sos de rosii de casa fiert fara graba, mozzarella si ulei de masline extra virgin.

La alte tipuri se adauga carne si branzeturi de calitate, legume proaspete de sezon si plante aromatice. Pentru un rezultat delicioas nu este nevoie de mai mult.

O pizza bine preparata este un aliment foarte complet. Blatul ofera carbohidrati, iar cele mai multe dintre ingredientele utilizate ofera proteine ​​de calitate si vitamine.

Cnd se utilizeaza ingrediente precum ciuperci si legume, continutul are mare putere nutritiva, insa este sarac in grasimi.

O pizza preparata de Gambino este un produs cu mult mai putine calorii decat oricine isi poate imagina.

De astfel, o pizza servita ocazional poate fi parte a unui stil de viata sanatos!

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.