Materialele 3D biocompatibile inovează industria dentară

Materialele 3D biocompatibile inovează industria dentară

Lucrările stomatologice realizate în cabinetele stomatologice sunt din ce în ce mai complexe şi totodată mai simple, asta datorită tehnologiilor moderne dezvoltate și materialelor de înaltă calitate utilizate.

Când vorbim de implanturi dentare şi proteze, vorbim de lucrări sigure, cu riscuri minime pentru pacienți, care durează în timp. Tehnologia evoluată şi materialele biocompatibile dezvoltate de producători din domeniu sunt detalii esenţiale care contribuie la realizarea procedurilor în cele mai bune condiţii. În prezent şansele ca un implant să fie respins sau ca pacienţii să sufere de infecţii din cauza protezelor dentare sunt minime, datorită materialelor utilizate.

Bego şi Sisma sunt două companii a căror activitate, de producerea de echipamente tehnologice si răşini biocompatibile pentru proteze dentare, a adus la alt nivel activitatea din cabinetele stomatologice. Aceste materiale uşurează considerabil operațiunile de reconstrucţie, realizate în cabinetele medicilor dentişti. Cele două companii şi-au consolidat reputația pe piaţa internaţională prin produsele de calitate furnizate. Trebuie să se ţină seamă că dispozitivele de înaltă precizie şi materiale de excepționale sunt esenţiale pentru obţinerea unor lucrări de durată, iar când vorbim de lucrări stomatologice vorbim de garanţii şi certificări ISO. Produsele ce poartă amprenta celor două companii sunt de cea mai înaltă calitate beneficiind de certificare ISO 9001 privind standardul calităţii.

Răşini biocompatibile – materiale esenţiale pentru realizarea lucrărilor stomatologice de înaltă calitate

Operaţiunile clasice de realizarea implanturilor dentare, a protezelor şi a coroanelor dentare au cunoscut îmbunătățiri vizibile în ultimele decenii. Lucrările de amploare sunt realizate după măsurări precise, cu ajutorul imprimantelor 3D şi cu materiale de tip răşini biocompatibile. Avantajele tehnologiilor moderne sunt numeroase atât pentru medicii implicați în procesul de vindecare cât și pentru pacienți.

În cazul medicilor operațiunile sunt mult simplificate, operațiunile de realizarea a protezelor, a coroanelor şi a celorlalte elemente conexe fiind mult simplificate, datorită tehnologiei inovatoare, de altfel pacienții sunt scutiți de stres suplimentar, dar şi de riscul de a dezvolta infecţii şi alte neplăceri.

Pacienții pot beneficia de proteze şi coroane cu aspect natural, diferențele între dinții proprii şi cei artificiali fiind minime, deci încredere în sine şi starea de confort obținute în urma realizării lucrării sunt considerabil mai mari. Dealtfel dinții realizați cu ajutorul materialelor biocompatibile şi a tehnologiei de înaltă calitate pot prelua funcțiile de masticaţie şi deglutiţie, îndeplinindu-le perfect, normalizând procesul de digestie.

Companii precum Bego şi Sisma investesc constant în cercetare şi dezvoltare fapt ce se poate observa, cu uşurinţă, în calitatea materialelor şi a răşinilor biocompatibile, a lucrărilor executate şi în gradul de mulţumire a pacienților.

Lasă un comentariu