Ce costume de baie in trend vom purta la piscina in noul sezon

Ne apropiem cu pasi rapizi de catre acele zile foarte calduroase de vara si ne tot gandim la zilele libere pe care ni le vom petrece la piscina sau la acel sfarsit de weekend cand fugim la mare. Indiferent de locatie, un prim aspect important pe care trebuie sa-l luam in calcul este costumul de baie.

Chiar daca deti acel costum din ani trecuti, cu siguranta vei dori sa-ti achizitionezi un noi mode in trend pentru acest nou sezon. Daca vei vrea acest lucru, iti vom si recomanda un anumit tip, foarte in voga in urmatoarea perioada. La mare cautare vor fi cele mai variate modele costume de baie dama intregi, ce vor atrage atentia imediat datorita acelei simple piese ce iti va aduce un plus de stil.

Ca tot adusesem vorba de stil, in ceea ce priveste noul trend pentru vara, trebuie sa ti cont foarte multe de design-ul ineditelor costume de baie dama intregi regasite in magazinele de specialitate. Pana la urma, modelul si stilul piesei alese cu mare atentie, iti va putea aduce tie un plus, facand din articolul ales parca unul creat pentru tine special.

Alege modelul potrivit stilului tau

In ceea ce va priveste gama de costume de dama intregi regasite atat in magazinele brand renumite cat si in mediul online, modelele sunt destul de numeroase, avand de unde alege. Dintre aceste, am putea distinge doua modele destul de diferite ca si stil si destinate unor femei cu stiluri diferite.

Un prim stil ce ne-a atras atentia prin simplitatea lui este modelul basic, nu atat de incarcat, deobicei intr-o singura culoare, ce se vor potrivi oricaror femei, indiferent de siluetele acestora.

La celalalt pol opus, un alt model de costume de dama intregi interesant destinat unor doamne si domnisoare ce adora sa adopte un stil mult mai extravagant, sunt cele excentrice.

costum baie excentric

Acestea din urma sunt caracterizate datorita acelor decupaje ce lasa la vedere o mai mare parte din piele, uneori cu decoltee adanci si diferite prinderi ingenioase.

Descopera costumele de baie Noire

Design-ul, tendintele si pretul sunt principalele criterii pe care se bazeaza orice comparator sau designer. In acest sens, magazinul online Noire.ro iti ofera costume de baie intregi de dama cu totul speciale.

Design-ul costumelor de baie intregi este unul care respecta tendintele date de marii designer si anume: folosirea culorilor tari si utilizarea unor print-uri din natura:

  • pene de paun
  • pasarea flamingo
  • leopard print

Vezi colectia de costume de baie intregi de la Noire si alege sa ai un look senzual in acest sezon.

Lasă un comentariu