Nas mai mic si mai frumos cu operatia de rinoplastie cu laser

O inovatie in lumea medicala si estetica vine cu operatia de rinoplastie cu laser la Kasem Aesthetic!

Problemele nazale de la deviatii de sept si racelile frecvente cauzate de aceasta, pot fi acum rezolvate cu o interventie de ultima generatie de dr. Kasem Abu Bakr, specialistul vedetelor din Romania.

Interventia de rinoplastie cu laser vine sa usureze perioada de recuperare si totodata sa ofere o mai buna precizie in corectarea nasului.

Inainte de rinocorectie se fac masuratori si probe digitale pentru a vedea exact noul look al pacientului. Lucru care este realizabil 100% fara durere si interventii secundare, la Kasem Aesthetic.

Operatia de rinoplastie cu laser aduce si un alt beneficiu major: perioada de recuperare este mult mai scurta. Iar riscurile chirurgicale reduse la minim.

Daca inainte, operatia la nas lasa semne sau cicatrici, cu aceasta procedura, nu raman urme, incizia fiind facuta cu laser in partea posterioara a columelei (tesutul care delimiteaza narile).

Rinocorectia se face sub anestezie generala, timp in care, cu ajutorul laserului si al ustensilelor specifice se sculpteaza structura nazala. Septul este indreptat, iar ce este in plus se poate elimina fara probleme, lasand astfel o forma lina si dreapta a nasului.

Spitalizarea nu mai este de o saptamana ca la procedura clasica, ci doar de o singura noapte.

Daca este nevoie, se poate administra un tratament scurt cu antiinflamatorii.

Cum decurge recuperarea

Totusi, dupa procedura de rinoplastie cu laser trebuiesc respectati anumiti termeni, ca recuperarea sa decurga in parametri normali:

  • Se va dormi pe spate, cu perne moi pentru a nu misca nasul
  • Nu se va sufla nasul agresiv si nici nu este indicat stranutul pe nas
  • Procedurile cosmetice in zona nasului nu sunt indicate
  • Expunerea la soare puternic trebuie evitata
  • Hidratarea trebuie facuta corespunzator
  • O sedinta cu laser extern este indicata pentru vindecarea mai rapida si evitarea disconfortului.

Operatia de rinoplastie cu laser nu este indicata persoanelor care sufera de afectiuni ale pielii in zona nasului sau celor cu infectii pulmonare. In acest caz se asteapta pana la vindecarea completa si apoi se poate trece la rinocorectie.

Corectarea deviatiei de sept prin rinoplastie cu laser are numeroase beneficii de sanatate. Ajuta la o respiratie corecta si normala, imbunatatind sistemul respirator si performantele fizice. Racelile si sinuzitele sau chiar si sforaitul vor disparea si ele, odata cu operatia de rinocorectie.

Daca si tu iti doresti sa ai parte de aceste avantaje si de ingrijirea medicala a unei echipe profesioniste, vino la Kasem Aesthetic pentru o operatie high-class de rinoplastie cu laser!

Obtine si tu un nas mai mic si bine proportionat, fara durere sau cicatrici!

Lasă un comentariu