NOU- Cabina de camion pentru toate modelele de tir!

Confortul si siguranta soferului sunt cheia unei afaceri de succes, mai ales cand e vorba de transportul marfurilor pe distante lungi cu camionul.

De aceea, site-ul specializat in vanzarea pieselor second hand de camioane- www.dezmembraricamioane.eu iti pune la dispozitie modele noi de cabina de camion, la preturi accesibile.

Echiparea si dotarea cabinei poate veni direct conceputa sau se poate imbunatati pe parcurs.

Marci cunoscute ca DAF, MAN, Iveco, Scania sau Renault se gasesc pe site la rubrica Vanzari piese. Unde o diversitate de componente auto iti sta la dispozitie, oriunde te-ai afla.

Cateva modele de cabina de camion numai bune de montat

  1. Cabina MAN TGA

Cabina MAN la 1500 de euro vine cu piese 100% originale si rezistente, unde calitatea germana isi spune cuvantul. Foarte utila spatioasa, cabina MAN aceasta este potrivita pentru camioanele de tip TGA.

Un beneficiu al cabinei MAN este ca poate fi montata cu orice remorca de acelasi brand, fiind dotata cu toate utilitatile necesare.

Vopsita in albastru, din material rezistent la factorii de mediu sau factorii de uzura, fac ca aceasta cabina MAN sa fie accesoriul principal pentru un camion profesional.

  1. Cabina Iveco Eurocargo

O cabina buna pentru camioanele Iveco Eurocargo vine cu acest model la 2000 de euro. Gata utilata cu partea electrica si a bordului acest model de cabina Iveco este perfecta pentru traseele lungi, cu marfuri grele. Cu o inaltime medie si compartimentare practica aceasta cabina Iveco, vine in conformitate cu normele Euro5.

Cabina de camion Iveco Eurocargo are un design special conceput sa sporeasca confortul soferilor, oriunde ar merge. Acest model se imbina cu mai multe tipuri de remorci si semiremorci. Sunt ideale pentru o gama variata de incarcaturi si produse.

Un beneficiu al acestei cabine de camion este ca datorita confortului de habitat din timpul lucrului, livrarile se fac in timp util, fara probleme.

  1. Cabina DAF XF105

Un model de cabina DAF XF cu o putere mare, este potrivit pentru drumurile cu incarcatura  mare. Pe piata din Romania, cabina DAF XF105 vine la un pret mic de 1800 euro+TVA. Si are toate dotarile interioare de bord si de transmisie.

De asemenea pe exteriorul rezistent decorat in alb cu insertii albastre o fac ideala pentru diverse tipuri de camion DAF.

Fie ca e vorba de un bord complet, de sistem de navigare, de sistem de incalzire, cuseta sau schimbator usor de folosit cu accesorii ca noi, pe Dezmembrari camioane gasesti cabina de camion dorita!

  • dezmembrari camioane iveco
  • dezmembrari camioane mercedes
  • dezmembrari camioane bucuresti

Lasă un comentariu