Nou gadget pentru cei mici

Ceas cu gps pentru copii

Noul „must have” pentru cei mici dar mai ales pentru parinti.
In ziua de astazi nu mai putem fi siguri de nimic si mai ales de siguranta copiilor nostrii.
Fie ca sunt afara la joaca sau pe drum spre scoala acestia sunt singuri si nu mai putem fi langa ei sa ii protejam.
Exista totusi o solutie cu ajutorul careia parintii pot sa fie „alaturi” de cei mici.
Se numeste ceas cu gps pentru copii. Cu ajutorul acestui dispozitiv parintii pot stii in orice moment unde se afla copilul lor. Pot avea pozitia gps direct pe telefonul mobil ori de cate ori au nevoie. Fie ca sunt in aer liber fie ca sunt in interiorul unei cladiri in functie de modelul ales acest lucru poate fi realizat. Deja foarte multi parinti au apelat la aceasta solutie si sunt extrem de multumiti de achizitie.
Pe langa pozitionare ceasul functioneaza si ca un telefon normal. Se pot efectua convorbiri bidirectionale exact ca la un telefon obisnuit. Acest lucru este cu atat mai util cu cat o data cu inceperea anului scolar s-a produs o schimbare in politica scolilor si liceelor referitoare la telefoanele mobile. Copii nu mai sunt lasati la scoala cu telefonul mobil. Ceasul cu gps poate tine loc cu brio unui telefon mobil.
Mai mult decat atat cu buton SOS prezent pe toate modelele copilul are posibilitate sa apeleze de urgenta parintii in caz de pericol. O data apasat butonul sos ceasul va forma imediat numarul setat ca numar de urgenta si va trimite pozitia pe telefonul parintilor. In caz de urgenta parintii vor sti imediat unde se afla copilul lor si vor intra in contact telefonic cu acesta.
O alta functie interesanta care sa ia un pic din grija parintilor de zi cu zi este functia geofence. Acestia din urma pot seta pe harta un perimetru care o data depasit declanseaza o alerta pe telefon. Pot sta astfel linistiti cand copilul lor este la joaca stiind ca atunci cand acesta se va indeparta vor fi anuntati imediat.
Ceasul are nevoie de un simplu sim pre-pay dar care sa includa un pachet de date mobile. Functioneaza in cele trei retele importante din romania Orange/Vodafone/Telekom si nu are nevoie de abonament.
Preturile sunt pentru toate buzunarele incepand cu 155 RON si in functie de functii si caracteristici ajung pana la maxim 240 RON.
Noi credem ca nimic nu este mai important decat siguranta si sanatatea copiilor nostrii.
Va invitam sa ne vizitati magazinul www.kidgps.ro si sa prindeti mega reducerile noastre!
Spor la cumparaturi.

Fie ca sunt afara la joaca sau pe drum spre scoala acestia sunt singuri si nu mai putem fi langa ei sa ii protejam.

Exista totusi o solutie cu ajutorul careia parintii pot sa fie „alaturi” de cei mici

Lasă un comentariu