Noua Colectie de Ochelari de Soare Polaroid 2012

Eleganta rafinata si vedere perfecta

Era designului sofisticat al Inaltei Sociatati din vremuri de mult apuse este readusa la viata in noua colectie de ochelari de soare Polaroid 2012, prin detalii elegante sau smart-casual inspirate din moda Hollywood-ului din anii ’50.

Detaliile extravagante sunt inlocuite in acest an de eleganta simpla, oferind in acelasi timp modele distinse cu rame si lentile de culori deosebite in contraste indraznete, care vor aduce un plus de eleganta oricarei tinute.

Jerry Dreifuss, Global Marketing Manager al Polaroid Eyewear a adaugat ca:

“ Colectia de ochelari de soare a acestui an combina modele superbe cu tehnologia invatoare UltraSight care ofera protectie 100% impotriva razelor UV, lentilele polarizante si preturile accesibile, oferindu-le clientilor nostri tot ce isi pot dori de la o pereche de ochelari de soare, si chiar mai mult. Deasemenea, compania Polaroid a lansat un nou produs, primii ochelari de soare eco-friendly confectionati din materiale reciclate, in cadrul implicarii Polaroid in proiectul PlanetSolar – proiect ce propune ocolul pamantului folosind doar energie solara”.

Polaroid Classics

Piesele de rezistenta ale colectiei sunt ochelarii de soare atat de dama cat si barbatesti, inspirati din modele clasice, simpli si eleganti, sunt potriviti pentru a pune in valoare tinutele de vara.

Modelele de dama, cu brate simple, sunt decorate simpu si discret. Ramele cu forme conice – usor alungite au acum o varietate bogata de culori si tonuri variate dar subtile.

Ochelarii barbatesti sunt inspirati atat din celebrul model retro – Aviator, cat si din modele contemporane clasice sau sport, avand rame din metal sau plastic rezistent pentru purtari zilnice.

Premium Fashion

Noua colectie Polaroid Fashion de ochelari de soare premium ofera mixul perfect de smart casual, atat in variantele de dama cat si in cele barbatesti.

Confectionate din materiale de inalta calitate, ramele sunt foarte usoare dar in acelasi timp deosebit de rezistente.

Ramele de dama cu forme de ochi de pisica, patrate sau ovale, vin intr-o paleta de culori deosebite cu detalii aurii sau argintii.

Ochelarii barbatesti sunt foarte rezistenti, fiind special creati pentru purtare zilnica, dar in acelasi timp confortabili si usori.

Street Styles

Colectia cu influente retro este perfecta pentru jungla urbana. Incercati noile modele retro cu rame metalice si design aviator sau politist cu lentile oglinda. Disponibili in masuri diferite pentru a se potrivi diferitelor forme si marimi de fete. Pentru a obtine efectul dorit incercati ramele negre cu lentile negru-fumuriu.

Family Values

Colectia de ochelari de soare Polaroid 2012 este perfecta pentru intreaga familie!

Mix-ul de modele clasice, contemporane, casual se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor, dar si nou-nascutilor, copiilor si adolescentilor acoperind nevoile tuturor membrilor familiei.

Lasă un comentariu