Nu renunta la cheltuielile importante pentru familia ta!

Inceputul unui nou an este un prilej de bilant si planuri de viitor, o perioada pentru unii relaxanta, dar pentru altii dificila.
Dupa ce luna decembrie ne-a pus la grea incercare timpul si bugetul, cu agitatia specifica pregatirilor de sfarsit de an, dar si placerea cadourilor oferite si primite si a tot felul de evenimente specifice, luna ianuarie a venit cumva cu o oferta contrastanta in viata noastra.

Pentru cei mai multi, inceputul de an a insemnat relaxare, distractie, vacante prelungite, mai ales pentru copii. Normalitatea cotidiana a revenit insa cu pasi repezi si toata lumea s-a intors la activitatile specifice, de zi cu zi.

Excese financiare

Spre deosebire insa de alte perioade ale anului, aceasta poate fi o perioada nu tocmai usoara, in care excesele financiare de sarbatori incep sa se resimta.
Se poate intampla ca dupa un bilant corect al cheltuielilor si, mai ales, cel al disponibilitatilor, sa descoperim ca situatia nu este prea confortabila financiar.

Uneori, la inceput de an, in multe domenii de activitate, veniturile scad, mai ales in zona vanzarilor, in vreme ce facturile parca nu se opresc niciodata si achitarea lor nu poate fi amanata.

Problema este ca aceasta este si perioada unor cheltuieli suplimentare deloc de neglijat.
Se anunta impozitele, polite de asigurare, plata a diferite taxe scolare sau cea a abonamentelor de sanatate ori de intretinere si sport. In multe cazuri, daca sunt platite la inceput de an, unele dintre aceste obligatii, primesc reduceri deloc de neglijat, din partea furnizorilor.

Dar cand ai o avalansa de plati de facut, poate ca ai tendinta de a ignora unele dintre ele, nu mai tii cont de oferte si exista si riscul de a renunta la anumite beneficii sau chiar de a intarzia unele plati, riscand penalizari.

De regula, parintii renunta la abonamentul de sanatate si evaluarile medicale anuale, ce pot insemna costuri suplimentare, in favoarea sanatatii copiilor sau pentru a plati taxa scolara a celor mici pentru anul urmator. O asigurare de viata sau locuinta poate pierde teren in favoarea asigurarii obligatorii auto necesare utilizarii autoturismului cu care se deplaseaza intreaga familie, care la randul insa ramane fara o polita asociata Casco, in speranta ca nimic rau nu se va intampla, pana cand apar resursele necesare.

Nu ceda insa in fata presiunilor financiare renuntand la lucrurile importante pentru famile. Fa o evaluare corecta a cheltuielilor, apoi apeleaza la resursele sigure prin care sa poti procura banii necesari. Foloseste cu incredere oferta Mobilo Credit.

Imprumut online

Vrei acum un imprumut online urgent de la Mobilo? Intra pe prima pagina a site-ului www.mobilocredit.ro, de pe calculator, tableta sau telefonul mobil. Foloseste simulatorul de credit pentru a stabili suma de care ai nevoie si perioada pentru care doresti imprumutul.

Vei primi banii in cel mai scurt timp posibil, in functie de ora la care semnezi contractul.

La primul imprumut online urgent de la Mobilo, suma maxima pe care o poti primi este de 500 de lei daca aplici online si de 600 de lei daca folosesti aplicatia mobila pentru smartphone.

Alege cum iti este mai simplu sa primesti banii: prin virament, direct in contul tau, sau in numerar de la casieria Bancii Transilvania (daca una din sucursale este aproape de casa sau serviciul tau).
Aplica acum!

Lasă un comentariu