O talie de viespe cu o operatie de liposuctie cu laser la Kasem Aesthetic

Depunerile de grasime pot fi un impediment nu numai in look-ul dorit, dar si din punct de vedere al sanatatii organelor si a sistemului osos. Acum poti sa ai o talie superba si solduri frumoase, cu o operatie de liposuctie cu laser, la Kasem Aesthetic.

Dr. Kasem aduce un sistem nou in Romania, unde tehnologia se imbina cu simtul estetic desavarsit.

Pe https://www.doctorkasem.ro/servicii/operatii-estetice/liposuctia-cu-laser-26 toate beneficiile si pasii acestei operatii de liposuctie cu laser sunt prezentati minutios, ca fiecare pacient sa fie bine informat inainte de procedura.

Aceasta interventie este venita sa imbunatateasca lipoabsorbtia clasica, eliminand urmele si cicatricile care raman dupa operatia clasica.

Durerea este diminuata tot mai mult, iar riscurile sunt reduse la minim. Mai ales daca pacientul respecta tratamentul postoperator si indicatiile medicale.

Procedura de liposuctie cu laser este recomandata tuturor pacientelor care isi doresc un corp armonios si tonifiat, fara sa fie nevoie sa mearga la sala sau sa tina diete dificile.

Spre deosebire de lipoabsorbtia clasica prin care este extrasa grasimea nedorita, prin interventia de liposuctie cu laser, stratul celular este stimulat la nivelul epidermei. Produce celule noi pentru o piele perfecta, pentru mai mult timp.

Colagenul existent al pielii este tonifiat in zonele tratate, iar coapsele, soldurile si talia vor fi mai netede si mai ferme.

Operatie de liposuctie la Kasem Aesthetic

La Kasem Aesthetic, operatiile estetice (https://www.doctorkasem.ro/servicii/operatii-estetice ) sunt efectuate de dr. Kasem Abu Bakr, specialistul tau in chirurgie si preferatul vedetelor din Romania. Astfel fiecare pacient beneficiaza de cele mai bune aparaturi si profesionalism, pentru un corp superb.

Femeile isi doresc foarte mult sa arate minunant, cu forme placute si fara depuneri de grasime. Operatia de liposuctie cu laser este de un real ajutor si pe plan psihologic. Pentru ca elimina complexele de inferioritate si lipsa de socializare.

Celulita sau aspectul neplacut de coaja de portocala poate fi o problema greu de eradicat. Chiar si prin exercitii specializate sau privarea de alimente dulci sau prea sarate.

Unele persoane pot avea probleme cu greutatea din cauza unei dereglari hormonale, iar dietele nu sunt nici ele de folos. De aceea, prin operatia de liposuctie cu laser, corpul isi poate recapata greutatea dorita si formele netede, armonioase.

Fie ca e vorba de o motivatie de natura medicala sau pur si simplu din dorinta de a arata mai bine, pe https://www.doctorkasem.ro/ gasesti orice operatie sau procedura chirurgicala pentru un look sanatos si atragator.

2 comentarii la „O talie de viespe cu o operatie de liposuctie cu laser la Kasem Aesthetic”

Lasă un comentariu