Ochelari de Gaming de la Gunnar

ochelari gaming
ochelari gaming

Gunnar este unul din cele mai mari branduri care produce si comercializeaza ochelari de protectie pentru calculator. Acesta este un brand infiintat in SUA in urma cu 11 ani, timp in care a dezvoltat foarte mult acesta industrie a ochelarilor de protectie pentru calculator.

Ochelarii de gaming au aparut ca o necesitate in piata, deoarece segmentul de gaming s-a dezvoltat foarte mult. Gamerii petrec din ce in ce mai multe ore in fata monitoarelor si pe zi ce trece vederea lor este afectata de lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Ochelarii de gaming Gunnar

Ochelarii de gaming Gunnar se diferentiaza de clasicii ochelari de protectie pentru calculator prin intermediul ramei, care este una realizata dintr-un otel inoxidabil, foarte usor si flexibil, ce le permite gamerilor sa poarte ochelarii impreuna cu o pereche de casti pe urechi, fara a crea vreun disconfort.

Lentilele acestor ochelari de gaming Gunnar sunt unele de tip Ambra, cu cea mai mare protectie impotriva luminii albastre. Aproximativ 65% din lumina albastra emisa de ecranele digitale este blocata de acesta lentila.

Datorita acestui factor de protectie oferit de lentila Ambra, purtatorii acestor ochelari de gaming vor simti o relaxare a muschiului ocular, ceea ce le va permite sa petreaca mai multe ore in fata monitoarelor fara ca oboseala oculara sa se instaleze.

Contrastul oferit de lentila Ambra este unul mult mai puternic, datorat tonului de galben pronuntat al lentilei.

Aceasta lentila are o mica dioptrie de +0.1, o dioptrie noninvaziva chiar si pentru persoanele care nu au problem de vedere, aspect demonstrate de marile universitati din SUA care au efectuat numeroase teste pe aceste modele de ochelari de gaming Gunnar.

Pretul unei perechi de ochelari pentru gaming

In ceea ce priveste pretul unei perechi de ochelari de gaming marca Gunnar, acesta porneste de la aproximativ 280 RON, insa rama acestor ochelari este realizata dintr-un plastic foarte usor, si poate ajunge la un maxim de 440 RON, in cazul ochelarilor de gaming cu rama din otel inoxidabil si mai ales creati in parteneriat cu nume mari din industria gaming-ului, precum Razer.

Chiar daca pentru unele persoane pretul unei astfel de perechi de ochelari de gaming pare ridicat, beneficiile pe care le ofera atat pe termen scurt, cat si pe termen lung sunt imense, mai ales daca tinem cont ca problemele ochilor sunt unele ireversibile in cele mai multe cazuri.

Toate aceste modele de ochelari de gaming pot fi achizitionate prin intermediul reprezentantului oficial Gunnar in Romania, prezent doar in mediul online, prin website-ul www.gunnars.ro

Lasă un comentariu