Optimizarea SEO ramane eficienta si in anul 2020 in promovarea afacerilor in online

Anul 2020 a adus o multime de provocari in orice domeniu de business ca urmare a crizei generate de pandemia de coronavirus. In acest context cele mai multe afaceri s-au vazut nevoite sa se concentreze mai mult pe prezenta in online. Daca pentru afacerile care erau deja prezente in online investitiile au fost mai mici, pentru afacerile care nu aveau o prezenta in spatiul online costurile s-au simtit mai mult in bugetul pentru promovare.

seo

In acest context in care concurenta in toate domeniile de business in online a fost mai mare ca niciodata in primele 4-5 luni ale anului 2020, servicii de optimizare SEO poate face diferenta intre succesul unei afaceri si esecul acesteia. Pentru promovarea afacerilor in online pozitionarea in randul motoarelor de cautare este un criteriu cheie. Optimizarea SEO se refera la intreg continutul care promoveaza o afacere: continut sub forma de text, continut sub forma de imagini si grafica, dar mai ales cuvintele cheie. Cu un volum de continut in online in continua crestere in fiecare zi, una dintre cele mai eficiente metode in promovarea afacerilor in online o reprezinta campaniile de advertoriale SEO.

Cresterea volumului si calitatii traficului pe site

Prima conditie pentru a vinde mai mult in online este sa ajungi la cat mai multi potentiali clienti. Insa nu doar numarul potentialilor clienti care ajung la tine pe site conteaza. Este foarte important si ca acestia sa fie cu adevarat interesati de produsele sau serviciile pe care le oferi. Tocmai aici intervine un advertorial atunci cand este folosit ca si metoda de promovare online.

In redactarea unui advertorial se porneste de la identificarea cuvintelor cheie relevante pentru business-ul promovat. Cu ajutorul cuvintelor cheie se targeteaza direct publicul tinta care poate manifesta interes pentru produsele sau serviciile comercializate de afacerea ta. Eficienta unor advertoriale SEO este data si de caracterul pur informativ al acestor articole. In cadrul unui advertorial se prezinta in detaliu un anumit produs, beneficiile pe care acesta le ofera, dar mai ales care sunt problemele care le rezolva.

Printr-o astfel de abordare utilizatorii si cititorii care ajung la acele advertoriale SEO folosite pentru promovarea afacerii tale vor identifica o solutie pentru rezolvarea unor nevoi sau a unor probleme din viata de zi cu zi. Cu alte cuvinte vor gasi raspuns la o nevoie cu care se confrunta si vor aprecia faptul ca respectivul articol le-a oferit aceasta rezolvare. Pentru a spori atractivitatea unui advertorial, pe langa partea de continut sub forma de text se va apela si la o serie de imagini sau grafice reprezentative pentru domeniul business-ului promovat.

Promoveaza-ti afacerea cu ajutorul unei agentii de marketing

Nimeni nu stie mai bine ca tine domeniul de business in care activezi si produsele sau serviciile pe care le oferi clientilor. Insa nimeni nu stie mai bine cu ce se mananca optimizarea SEO ca o echipa ce lucreaza intr-o agentie de marketing. Tocmai de aceea, pentru a atinge performantele dorite si pentru a creste afacerea ta in online prin intermediul advertorialelor SEO cea mai buna solutie o reprezinta parteneriatul cu o agentie de publicitate.

Profesionistii in marketing online dispun de experienta si de soft-urile cele mai performante pentru a identifica cuvintele cheie relevante pentru business-ul tau. De asemenea, vei beneficia de continut de cea mai buna calitate si care este redactat pentru a atrage cat mai multi cititori in mediul online. Pentru a atrage trafic pe site fiecare advertorial va avea inserat un backlink catre website-ul afacerii promovate. Acest link trebuie plasat intr-un context care sa indemne la actiune din partea cititorilor.

Odata ce continutul text este finalizat urmeaza pregatirea din punct de vedere vizual al articolului prin utilizarea de imagini si grafice reprezentative. Urmeaza postarea/publicarea tuturor advertorialelor pe website-uri si bloguri cu notorietate si autoritate in mediul online. In acest mod fiecare advertorial va prelua din notorietatea blogului unde este postat, dar in acelasi timp va ajuta si la o mai mare vizibilitate a website-ului afacerii tale.

Si implicit vei beneficia de o crestere a volumului traficului pe site. Poti beneficia de toate aceste atuuri in promovarea afacerii tale in online prin intermediul unor campanii de advertoriale SEO puse la dispozitie de o agentie de marketing. In cadrul unei agentii vei gasi profesionistii de care ai nevoie pentru succesul in online.

Lasă un comentariu