Pantofi din piele in tendinta de astazi

In tendinta de astazi, nuante luminoase de incaltaminte piele, sunt  in concordanta cu cele care domina colectiile de imbracaminte. Pantofii, sandalele, ghetele si cizmele sunt foarte elegante, contrar tuturor regulilor combinatiei de culori, care incorporeaza cu succes incaltamintea la moda.

Cum arata mai exact

Albastru, verde, purpuriu, galben, alb, rosu, negru aceasta paleta, astazi, designerii o folosesc pentru a crea combinatii complexe si uneori fantastice de culoare si compozitii. Imaginea la moda completeaza perfect pantofii de culoare roz luminos si argintiu. Scara pastel a acestui sezon,  este subordonata unei tendinte feminine si blande. Nuantele usor prafuite de roz, albastru, lavanda si menta arata foarte bine nu numai pe pielea naturala, ci si pe piele de caprioara. Pantofii la moda sunt in culori luminoase si nu sunt exceptii cu amprente. Pantofii lucrati manual se descurca perfect cu sarcina de a face imaginea, feminina si cocheta. In acest sezon, pe podiumuri s-au intors printurile sub forma de reptile in culorilor luminoase si atragatoare. Singurul avertisment din partea stilistului: pantofii cu amprente stralucitoare in acest sezon, se combina cu imbracamintea si accesoriile de o singura culoare, in aceeasi schema de culori.

Moda din 2018 nu pune probleme

Ce sa alegi: stiluri si materiale nobile si simple sau originale cu un model simplu elegant. Pentru a fi in tendinta, designerii sugereaza ca femeile sa nu se limiteze la cautarea propriului stil unic.

Cei mai moderni pantofi

Combinatia de confort si eleganta in acest sezon, a devenit tema principala a majoritatii colectiilor de pantofi. Tocurile foarte inalte de astazi au incetat sa mai fie o sursa de suferinta zilnica.  La moda, pantofii cu toc  inalt, permit purtarea lor  de dimineata pana seara. Tocurile din colectiile acestui an,  sunt subliniate in multe forme diferite, cum ar fi patrate, subtiri, conice, platforma sau arcuite, designerii cautand forme noi si neobisnuite.

Lasă un comentariu