Participa si tu chiar acum la un curs de auditor intern

Indiferent ca te afli la inceputul carierei profesionale sau iti doresti sa avansezi din acest punct de vedere, noi iti recomandam sa urmezi un curs auditor intern. Un aspect foarte important este reprezentat de importanta pe care o acorzi pregatirii tale profesionale. De aceea, daca te afli in domeniul economic sau financiar, participarea la un astfel de curs iti poate fi extrem de utila.

De ce sa alegi un curs auditor intern?

Un astfel de curs de auditor intern este foarte util datorita informatiile bogate pe care ti le ofera. Informatiile teoretice se imbina perfect cu practica, in asa fel incat pe viitor poti ajunge chiar tu un specialist in auditarea sistemelor de management.

De asemenea, vei putea efectua cu usurinta auditul conform standardului ISO 9001:2015, respectiv ISO 19011:2011, multumita mentorilor pe care ii vei avea alaturi de tine in aceasta calatorie a managementului de calitate.

Intotdeauna merita sa investesti in tine, in special pentru a te dezvolta intr-un mod prosper. Poti face acest lucru foarte usor prin intermediul unui curs de auditor intern, deoarece notiunile predate in cadrul acestui curs se bazeaza pe cele mai actualizate date si probleme din domeniu.

curs auditor intern

Cu ce ramani in urma unui curs auditor intern?

In primul rand, la cursul auditor intern pot participa si cei care nu lucreaza in acest domeniu, dar isi doresc o viitoare cariera de acest gen.

Modulele parcurse sunt predate de actualii specialisti din domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Acestia isi propun sa furnizeze informatiile teoretice si practice necesare auditarii sistemelor de management, in special principiile de auditare, dar si programul de audit.

Concepte de baza

Participantii se vor familiariza cu principiile managementului calitatii, vor intelege ce inseama un audit, care sunt principiile de auditare si cum se face coordonarea programului de audit.

Gandirea bazata pe riscuri, evaluarea eficacitatii proceselor, abordarea procesuala, dar si invatarea tehnicior de audit si prelucrarea informatiilor sunt alte aspect importante ce vor fi atinse.

Un mare avantaj pe care il constituie acest curs de auditor intern il reprezinta posibilitatea cursantilor de a simula un audit, de a face exercitii si studii de caz aplicate zilnice. Astfel, teoria invatata va fi inteleasa intr-un mod aplicat.

Dupa terminarea celor 180 de ore si promovarea examenului final, veti primi o diploma manager de calitate eliberata de Certinspect Register S.R.L.

Daca lucrezi in domeniul financiar sau economic si iti doresti sa treci la urmatorul nivel, acest curs de auditor intern reprezinta cea mai buna metoda de invatare si dezvoltare. Si nu uita, chiar daca nu activezi in acest domeniu, acest lucru nu trebuie sa te impiedice din a evolua!

Lasă un comentariu