13 Alternative la PayPal

Top 13 alternative la PayPal

Cautati alternative la PayPal? Consultați aceste alte 13 opțiuni pentru acceptarea plăților online prin site-ul dvs. de comerț electronic sau facturare:

1. Google Pay App

Înființat: 2021
Preț: transferurile bancare și activitatea cardului de debit sunt gratuite. Cardurile de credit percep 2,9% din suma tranzacției.

Google Pay este o aplicație care oferă avantaje atât pentru vânzători, cât și pentru consumatori.

Utilizatorii pot salva informațiile de plată cu cardul de credit și de debit în conturile lor Google Pay pentru plăți rapide și ușoare, practic de oriunde.

Companiile nu numai că pot eficientiza procesul de plată pentru clienții lor, dar pot utiliza acest serviciu ca instrument de marketing digital, trimitând oferte mobile și recomandări de produse către un public vizat.

Google este o companie recunoscută pe scară largă și de mare încredere, astfel încât oamenii se simt confortabil să aibă încredere în ei pentru nevoile lor de plată online.

2. Square

Înființat: 2009
Preț: pentru fiecare tranzacție se percepe o taxă de 2,9% plus 0,30 USD.

Lansate inițial ca soluție pentru tranzacțiile POS mobile, cititoarele digitale Square permit clienților să efectueze plăți cu cardul de credit, în numerar și să verifice.

Acum oferă multe avantaje pentru tranzacțiile online prin facturare virtuală și gestionarea stocurilor în timp real.

Square oferă chiar și suport pentru salarizare, permițând angajaților să intre și să iasă din serviciu și să accepte plata prin depozit direct.

Un detaliu important este că Square acordă împrumuturi pentru întreprinderi mici, cu procentaje din vânzările zilnice Square care se îndreaptă către plata împrumutului.

3. Wise

Înființat: 2010 (anterior TransferWise)
Preț: pentru un transfer USD în EUR, Wise percepe 0,6% din suma tranzacției, plus 1,00 USD.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru companiile care procesează o mulțime de tranzacții internaționale.

Wise oferă cursul de schimb real, fără inflație sau comisioane ascunse suplimentare.

Serviciul lor de cont multi-monedă vine cu un card de debit (disponibil în unele țări) care vă permite să gestionați bani în mai mult de 40 de valute.

Poate fi folosit pentru salarizare, plati clienți, plăți în serie și multe altele.

Vânzătorii pot, de asemenea, să factureze clienții în propria lor monedă, evitând confuzia și oferind un proces de tranzacții simplu.

Clienții dvs. internaționali pun bani în contul Wise al națiunii lor.

Apoi, Wise îți trimite echivalentul.

Banii nu trec niciodată frontierele, astfel încât tranzacțiile internaționale sunt extrem de rapide și ușoare.

4. Stripe

Înființat: 2010
Preț: similar cu PayPal, Stripe percepe 2,9% din suma tranzacției, plus 0,30 USD.

Stripe este o alegere populară pentru proprietarii de companii care doresc o interfață flexibilă de programare a aplicațiilor (API).

Această platformă consideră că problemele de plată nu se bazează pe finanțare, ci pe cod.

Prin urmare, sunt ușor de personalizat și de integrat într-o varietate de sisteme de operare.

Stripe permite proprietarilor de magazine să gestioneze tranzacțiile de oriunde din lume.

Acestea oferă plăți mobile și vă pot depune fondurile direct în contul dvs. bancar.

În timp ce Stripe este personalizabil și extrem de flexibil, este cel mai potrivit pentru proprietarii de magazine care au ceva experiență în programarea computerelor.

5. Payoneer

Înființat: 2005
Preț: clienții Payoneer efectuează plăți gratuit. Cardurile de credit ale clienților sunt taxate cu 3%, iar cecurile virtuale sunt taxate cu 1%.

Întreprinderile mici și mijlocii beneficiază cel mai mult de Payoneer, al cărui accent este pus pe comerțul electronic, freelancing, închirieri de vacanță și publicitate online.

Utilizatorii care au un cont online primesc, de asemenea, un card de debit, astfel încât fondurile pot fi retrase de la bănci sau bancomate oriunde în lume.

Eficiența Payoneer este de neegalat. Tranzacțiile sunt finalizate în doar două ore!

6. Shopify Payments

Înființat: 2013
Prețuri: un plan de cont Shopify de bază începe de la 29 USD pe lună. Cardurile de credit sunt taxate cu 2,9% plus 0,30 USD.

Shopify este o platformă de comerț electronic populară pentru mai mult de un milion de proprietari de magazine.

Shopify Payments le permite acestor vânzători să ocolească serviciile terților și să accepte toate plățile majore efectuate cu cardul de credit și de debit direct în magazinul lor.

Detaliile tranzacției sunt sincronizate cu fiecare comandă Shopify, astfel încât toate datele dvs. sunt colectate într-un singur loc.

De asemenea, este extrem de versatil pentru proprietarii de magazine și consumatori și poate fi utilizat cu conturi de socializare, Amazon și eBay.

7. Authorize.net

Înființat: 1996
Prețuri: planurile încep de la 25 USD pe lună, cu 2,9% plus 0,30 USD pentru fiecare tranzacție.

Această filială a Visa este apreciată în special de întreprinderile mici.

Authorize.net este cunoscut pentru că oferă cel mai bun asistență pentru clienți din industrie.

Nu numai că este gratuit, dar este oferit de oameni în direct 24/7.

În plus față de securitatea și fiabilitatea sa, vânzătorii adoră în special numeroasele servicii ale Authorize.net.

De la facturare recurentă și verificare POS până la facturare și API, acest furnizor răspunde nevoilor diverse ale proprietarului unui magazin de comerț electronic.

Cel mai bun dintre toate, Authorize.net este extrem de intuitiv, deci este ușor de utilizat și este compatibil cu alți furnizori de plăți precum PayPal și Apple Checkout.

8. Braintree

Înființat: 2007
Preț: fiecare tranzacție este taxată cu 2,9% plus 0,30 USD. Sunt disponibile opțiuni de tarifare personalizate.

Deși este din punct de vedere tehnic un serviciu PayPal, Braintree oferă multe funcții pe care PayPal nu le oferă.

Conceput pentru companii mari precum Yelp și DropBox, principalul avantaj al Braintree este concentrarea pe oferirea unei experiențe de plată fără probleme pentru conversii mai mari.

Acest serviciu permite vânzătorilor să accepte plăți online din peste 45 de țări în peste 130 de valute.

Deși oferă funcții standard, cum ar fi asistență practică pentru clienți și facturare recurentă, este, de asemenea, extrem de personalizabil. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de cunoștințe de programare pentru a le sincroniza cu site-ul dvs. de comerț electronic.

9. 2CheckOut

Înființat: 2006
Prețuri: deși există trei planuri de prețuri pentru a vă satisface nevoile, taxele de tranzacție încep de la 2,9% plus 0,30 USD.

Vânzătorii care întâmpină o mulțime de afaceri internaționale beneficiază cu adevărat de acest serviciu.

2CheckOut acceptă 45 de tipuri de plăți, 87 de valute, se traduce în 30 de limbi și este accesibil în peste 200 de țări.

Puteți personaliza experiența de plată pentru a satisface nevoile clienților dvs. internaționali.

Securitatea este întotdeauna o preocupare pentru plățile online, dar cu atât mai mult pentru tranzacțiile internaționale.

Acestea oferă mai mult de 300 de verificări de fraudă la fiecare tranzacție.

10. Dwolla

Înființat: 2010
Prețuri: planul inițial percepe 0,5% din totalul tranzacției, cu un minim de 0,50 USD și maxim 5,00 USD.

Proprietarii de afaceri americani de comerț electronic se bucură de o mulțime de beneficii cu Dwolla.

Oferă servicii extrem de fiabile, securitate puternică și o echipă de servicii pentru clienți.

Chiar mai bine, are un API personalizabil, astfel încât companiile să poată personaliza branding-ul în procesul de checkout.

Aceste instrumente sunt ușor de utilizat și o modalitate excelentă de a vă construi identitatea companiei și de a stabili gradul de cunoaștere a mărcii.

Vânzătorii care primesc o mulțime de transferuri bancare beneficiază în special de Dwolla, deoarece este specializat în transferuri electronice de la bancă la bancă ACH (Automated Clearing House).

11. QuickBooks Payments

Înființat: 2001
Prețuri: planul de bază oferă transferuri bancare gratuite, iar cardurile sunt taxate cu 2,9% plus 0,25 USD.

QuickBooks Payments funcționează cel mai bine atunci când conturile bancare sunt conectate cu software-ul de contabilitate QuickBooks. Simplifică urmărirea financiară și vă împiedică să introduceți manual date.

QuickBooks Payments se concentrează pe oferirea de instrumente financiare simple și ușor de utilizat pentru întreprinderile mici.

Vânzătorii îl pot folosi pentru a construi și trimite facturi, pentru a accepta plăți cu cardul mobil, pentru a efectua transferuri bancare ACH și pentru a programa mementouri recurente de facturare și plată automată.

De parcă acest lucru nu ar fi suficient, puteți gestiona angajații mai eficient prin sincronizarea plăților cu foile de timp și salarizarea.

12. Amazon Pay

Înființat: 2007
Preț: tranzacțiile interne din SUA percep 2,9% plus 0,30 USD. Tranzacțiile internaționale percep 3,9% plus 0,30 USD.

Amazon este deja un site de încredere, cu milioane de utilizatori, așa că Amazon Pay este o modalitate excelentă de a permite oamenilor să efectueze plăți online.

Utilizatorii pot să se conecteze la conturile lor, să facă clic pe informațiile salvate și să verifice cu o interfață cu care sunt deja familiarizați.

Acest lucru face ca un proces de plată rapid și necomplicat, creând o experiență pozitivă a utilizatorului și creșterea ratelor de conversie.

Amazon Pay poate fi utilizat pe toate dispozitivele, astfel încât vânzătorii și clienții pot gestiona plățile oricând și oriunde este convenabil.

Proprietarii de magazine vor avea nevoie de cunoștințe de programare pentru a alinia Amazon Pay la site-urile lor de comerț electronic.

13. Skrill

Înființat: 2001
Preț: tranzacțiile sunt taxate cu 1,45% plus 0,50 USD, dar transferul de fonduri într-un cont bancar este gratuit.

Skrill oferă o mulțime de facilități pentru cumpărătorii online.

Aceștia pot stoca informații despre carduri pentru plăți mai rapide, pot conecta conturi bancare și pot efectua plăți cu o autentificare rapidă.

Un card de debit preplătit permite utilizatorilor să cumpere în întreaga lume, iar transferul de bani în conturi bancare este rapid și ușor.

Skrill a fost dezvoltat având în vedere criptomonedele precum Bitcoin și Litecoin și este conceput pentru jocuri de noroc online care necesită bani pentru a juca.

Drept urmare, au la dispoziție instrumente stricte de prevenire a fraudei pentru a proteja conturile de utilizator. Deși acest lucru este excelent pentru securitate, poate duce, de asemenea, la conturi înghețate dacă nu sunteți atent.

 

Oricare dintre site-urile de mai sus reprezinta o buna alternativa la PayPal.

 

 

Lasă un comentariu