Poarta o pereche de ochelari de protectie atunci cand utilizezi calculatorul

ochelari-gaming-gunnarsOchii sunt printre cele mai sensibile organice pe care le avem si astfel afectiunile pot aparea foarte rapid. Exista deja foarte multe persoane care au probleme cu vederea.

Cauzele pot fi unele native, insa exista si cazuri in care problemele apar din cauza unor factori externi, precum privitul zilnic si mai ales ore in sir la televizor, calculator, tableta , telefon sau laptop.

Ochelarii de protectie pentru calculator reprezinta cea mai buna solutie de protectie atunci cand te afli in fata unui ecran. Acestia sunt capabili sa blocheze lumina albastra, cea care dauneaza ochilor si astfel sa relaxeze muschiul ocular.

Cele mai comune afectiuni care apar atunci cand utilizezi calculatorul ore in sir sunt cele care tin de oboseala oculara, manifestata printr-o incetosare a privirii mai ales atunci cand este schimbat rapid punctul de focalizare.

Pe termen lung, aceste afectiuni pot duce la probleme de vedere mai serioase, care pot fi corectate prin operatie ori prin purtarea unei perechi de ochelari cu dioptrii.

Cei mai eficienti ochelari de protectie pentru calculator

Din pacate magazinele de optica nu sunt si cele care ofera cele mai bune solutii de protectie impotriva luminii albastre, solutia venind de la anumite branduri specializate de peste hotare.

Gunnar este brandul cel mai cunoscut la nivel mondial si lider de piata in ceea ce priveste gama de ochelari de protectie pentru calculator si ochelari de gaming. Acest brand a aparut in urma cu cativa ani in Romania, insa cu prezenta doar in mediul online.

Ochelarii de protectie pentru calculator Gunnar cu lentilele Ambra sunt cei care ofera cel mai mare grad de protectie impotriva luminii albastre, aproximativ 65%. Tonul acestor lentile este unul pronuntat de galben, insa acest ton este unul linistitor, ce creeaza un contrast puternic si care decontracteaza muschiul ocular.

Acesta lentila Ambra a ochelarilor de protectie pentru calculator Gunnar are o dioptrie de +0.1, o dioptrie care nu afecteaza in niciun fel sanatatea ochilor, avand la baza o multime de studii realizare de catre marile Universitati din SUA.

In ceea ce priveste costul, o pereche de ochelari de protectie calculator are un pret care porneste de la aproximativ 250 RON si poate ajunge in functie de rama la un cost de maxim 450 RON.

Pretul poate fi considerat unul ridicat de catre anumite persoane, insa cu o astfel de pereche de ochelari poti sta la distanta de afectiunile care pot aparea din cauza utilizarii zilnice a calculatorului.

Lasă un comentariu