Piese auto: Iata care este afacerea momentului in domeniul auto!

Afacerile din ziua de azi incep sa fie din ce in ce mai inventive, iar tehnologia ne ajuta sa dezvoltam idei cat mai productive si atractive. Insa nu totul se dezvolta online. Intr-o lume in care totul migreaza pe internet, exista afaceri offline care pur si simplu infloresc.

Una dintre aceste afaceri ar putea fi privita chiar ca o afacere de colt. Insa in tot razboiul de pe piata si in conditiile economice precare, clientii se imbulzesc la produsele oferite de aceste afaceri. Despre ce afacere este vorba vezi in cateva randuri mai jos.

piese auto

Care este afacerea momentului in domeniul auto?

Exista peste 6 milioane de masini in Romania. Nu trebuie sa va explicam noi cat de multe reparatii exista, asadar. In medie, un sofer apeleaza de cel putin 2 ori pe an la un service. Fie doreste o reparatie, fie vrea o revizie tehnica.

In acest ritm accelerat de dezvoltare, unii au prins febra pieselor auto si si-au deschis firme de dezmembrari. O reparatie cu piese din dezmembrari ajunge sa coste chiar si cu 30 – 40% mai putin, decat folosind piese auto dintr-un shop autorizat.

Astfel, afacerea momentului a devenit vanzarea de piese auto, din dezmembrari.

Totusi fiecare afacere are si dezavantaje. Care sunt dezavantajele acestei afaceri?

Piesele provenite din dezmembrari vor fi mereu de o calitate indoielnica. Daca vrei sa iti repari masina si doresti sa ai siguranta si garantia ca va tine piesa pe un termen lung, ar trebui sa eviti astfel de piese.

Reparatiile profesioniste se fac cu piese auto de calitate. In orice situatie, pentru a beneficia de piese originale, cu garantie si preturi atractive, trebuie sa apelezi la magazine specializate.

Aici vei gasi si consultanti specializati si persoane dornice sa te ajute. Acesta este un mare avantaj comparativ cu firmele de dezmembrari. Acolo nu vei gasi personal calificat si nici sfaturi profesionale.

De cele mai multe ori, patronii livreaza produse si servicii foarte ieftine, pentru a scoate un profit imens. Insa calitatea este indoielnica.

piese auto

Alternative benefice la afacerile cu dezmembrari

Alternativele la astfel de afaceri sunt shopurile de piese auto, avand garantie si cu preturi chiar atractive.

Un astfel de magazin in care poti gasi piese si piese auto, dar si sfaturi profesioniste de la specialisti in domeniul este Carzone.

De la astfel de magazine poti cumpara piese cu garantie, noi, de calitate si la oferte speciale. Poti rasfoi intreaga gama de produse, deoarece exista o multime de magazine ce pun la dispozitie stocuri impresionante.

Lasă un comentariu