Povesti de adormit copii

Un site cu povesti si desene animate pentru copii si parinti. Cand copilul dumneavoatra trebuie sa se culce seara sau dupa masa de pranz ii puteti pune sa asculte povesti de adormit copii. Acest site cu povesti se afla la adresa web: http://teatru-filme-povesti.blogspot.ro

Tot aici puteti asculta si piese de teatru radiofonic sau sa vedeti filme romanesti. Site-ul nu gazduieste propriu zis piesele de teatru radiofonice sau de televiziune, desene animate, sau povesti. In blog sunt link-uri care te indruma spre locul unde este gazduita piesa pe care doresti să o asculti sau filmul pe care vrei să il vizionezi. Tot asa este si pentru filme, povesti si desene animate. Totul este in acest blog.
Prima piesa de teatru radiofonic s-a transmis, in direct la data de 18 februarie 1929, cu piesa într-un act “Ce stia satul” de V. Al. Jean, in interpretarea actorilor Teatrului National Maria Filotti si Romald Bulfinski.

Cativa ani mai tarziu în anul 1932 s-a transmis primul teatru radiofonic pentru copii „Ciresica”.

Toate titlurile sunt aranjate în ordine alfabetica. La fiecare titlu se afla unul sau mai multe link-uri. Link-urile sunt puse în ordine  ca importantă. Toate link-urile respectă regulile de dreptului de autor.

Tocmai ca sa nu se creeze suspiciuni s-a ales acest mod de a se pune link-uri si nu de a se gazdui propriu zis piesele sau filmele.

Ordinea link-urilor este pusa in functie de importanța lor.

Sunt cazuri cand nu exista decat un singur link. Acest lucru se datorează faptului ori că practic nu exista decat un singur link sau faptului ca celelalte au o proastă calitate a sonorului sau a imaginii sau nu au drept de difuzare online.

Piesele de teatru sunt puse pe categorii iar la categorii sunt listate în ordine alfabetica. Tot asa si filmele precum si restul titlurilor.

Desenele animate sunt pe puse pe 3 categorii

Sunt desene animate în limba romana, adica sunt desene animate realizate în Romania, sau sunt desene animate dublate din limba originala în limba romana. Sunt desene animate cu sonorul original dar cu traducere – subtitrare în limba romana. Sunt desene animate cu sonorul original în limba originala fara traducere.

Filmele artistice sunt numai filme romanesti. Vom incerca pe viitor sa facem categorii noi precum: comedie, drama, actori preferati, etc.

Pe acest blog va veti intalni cu actorii prefereti ai dumneavoastră, cu replicile celebre din filme sau din piesele de teatru. Totul este la un clik distanta.
Timpul vostru liber de acum încolo îl puteti cheltui într-un mod placut si util.

Puteti accesa blogul acasă sau la volanul masini dumneavoatra.

Tags:

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.