Presiunea apei, mai puternica decat orice detergent

De-a lungul timpului s-a demonstrat in nenumarate randuri faptul ca fortele fizice sunt mai puternice decat cele chimice, mai ales in domeniul curateniei la scala larga. Amplificarea fortei apei poate fi de multe ori mult mai eficienta in curatarea suprafetelor decat substante chimice foarte concertate. Presiunea ridicata si temperaturile foarte inalte sunt doua fenomene care, utilizate atat impreuna cat si separat, reusesc sa genereze rezultate impecabile.

Tocmai din acest considerent, la Uniclean vei gasi o categorie speciala configurata doar din aparate de spalare cu presiune. Acestea dispun de nenumarate functii si accesorii care sa te ajute sa prestezi servicii de calitate in conformitate cu tipul de interventie.

Produsele Uniclean se bucura de calitate pe toate planurile

Inca de la inceput, in stabilirea ofertei de produse, am colaborat doar cu producatori de top care sa garanteze profesionalism ridat si calitate inalta pentru fiecare produs furnizat. Acelasi lucru se aplica si in cazul fiecarui curatitor cu presiune, cu ajutorul caruia oricine sa poata obtine cele mai bune rezultate. Toate dispozitivele sunt realizate din materiale rezistente care sa nu se deterioreze la expunerea indelungata la conditii nefavorabile si la socuri repetate. Sunt special configurate in forme si dimensiuni optime pentru a fi usor de transportat de la o locatie a alta fara prea mult efort.

Sunt proiectate in functie de suprafetele pe care urmeaza sa fie utilizate. Curatitoarele pot fi utilizate pe distante de la 5 pana la 50 de metri, fiind ideale pentru fabrici, cladiri industriale, centre comerciale si nu numai. In plus, dispun de un sistem de reglare a presiunii, tocmai pentru a putea adaptata puterea in functie de context. Intervalul obisnuit in care se incadreaza variantele disponibile porneste de la 100 si poate ajunge pana la 2500 bari.

Cureti suprafete mari in timp record

Pentru ca nu va mai trebui sa parcurgi numerosi pasi precum aspirare, pulverizare de solutii, stergere, clatire, dezinfectare, timpul de lucru se reduce considerabil. Reusesti sa le faci pe toate simultan cu ajutorul acestui dispozitiv inovator. Aceasta masinarie este prevazuta cu tot felul de accesorii printre care poti naviga in procesul de curatenie. Potii sa realizezi cu succes toate operatiunile respective cu un singur dispozitiv, in acelasi timp, minimizand astfel si efortul depus.

 

unicleanDescopera oferta Uniclean

Imediat ce ajungi pe site vei putea observa ca exista nenumarate modele de la foarte simple pana la foarte complexe. Uniclean propune atat variante fixe, cat si mobile, care functioneaza pe baza de apa calda sau rece, cu varii trepte de viteza. In acest mod fiecare client va putea alege acele specificatii care se potrivesc cel mai bine cu natura muncii pe care o presteaza. Totusi, pentru a nu te simti coplesit de multitudinea de optiuni poti solicita ajutor direct specialistilor nostri, care sa te ghideze in alegerea celui mai bun produs in raport cu nevoile tale. Iti vor fi facute anumite recomandari dintre care sa poti alege in mod deliberat.

Beneficiezi de oferte personalizate de pret

In momentul in care te decizi sa plasezi o comanda, poti opta pentru varianta in care ti se genereaza o oferta special adaptata pentru tine. Nu va fi nevoie decat sa comunici anumite detalii precum motivul pentru care ai nevoie de acest produs, scopul in care intentionezi sa il folosesti, ori alte aspecte pe care tu le consideri relevante, iar o echipa va analiza toate aceste informatii si va propune masinaria ideala, impreuna cu accesoriile care s-ar potrivi cel mai bine situatiei tale. In acest fel vei plati strict pentru ce ai nevoie, fara functii si elemente suplimentare care ar putea fi nefolositoare in cazul tau.

Lasă un comentariu