Prize si intrerupatoare pentru utilizari rezidentiale

Pentru utilizari rezidentiale instaleaza prize si intrerupatoare cu performante functionale ridicate. Pe termen lung este cea mai economica si in special sigura varianta prin care iti vei asigura linistea utilizarii zilnice a instalatiei electrice. Nu doar instalatia electrica este astfel protejata ci si toate aparatele electrocasnice si restul aparaturii obisnuite pe care o detii.

Interfatarea dintre consumatorii casnici si linia de tensiune electrica a casei este important sa fie sigura si ferma in utilizare. Orice conexiune imperfecta conduce in timp la deteriorarea izolatiei conductorilor electrici din spatele peretilor, sau chiar la defectarea prin scurt-circuitare a consumatorului electric.

Cum nu iti doresti evenimente de acest fel, merita sa investesti o data pentru multi ani la rand in prize si intrerupatoare de calitate.

Daca folosesti de multa vreme un set de aparataj electric din aceasta categorie si intentionezi o renovare a casei profita de acest moment pentru a inlocui si prize si intrerupatoare.

In cazul in care esti in plin proiect de constructie al casei precizeaza de la bun inceput ca doresti cuprinderea in proiect de prize si intrerupatoare dintre cele mai bune.

Poti sa ai o nelamurire in a aprecia daca prizele si intrerupatoarele instalate de ceva timp sunt inca viabile si ca atare sigure pentru folosire. Aici, daca nu ai experienta potrivita in domeniul electric, cheama in electrician autorizat pentru verificare. O simpla inspectie a acestora va arata clar daca sunt necesare prize si intrerupatoare noi, chiar daca in aparenta cele existente inca par ca sunt in ordine.

Noua gama de prize si intrerupatoare

Noua gama de prize si intrerupatoare se caracterizeaza prin calitati care, foarte posibil, sa nu existe la cele anterioare. Este vorba in primul rand de calitatea materialelor din care sunt fabricate contactele electrice si in special solutia tehnica de conectare a cablurilor electrice la acestea.

Includerea de materiale noi care au fost testate in laboratoare pentru anduranta in utilizare, face ca noile prize si intrerupatoare sa aiba o durata de viata mai mare decat predecesoarelor lor si sa fie mai sigure.

Modele de prize

Merita sa ai in vedere unul dintre modelele de prize si intrerupatoare Schneider care sunt folosite si apreciate in special pentru utilizarile casnice. Pe langa calitatile tehnice deosebite aceste produse ofera si un design atragator si usor de inclus in majoritatea variantelor de design ambiental.

Efortul de inlocuire, atunci cand este necesar, nu este deloc mare in comparatie cu beneficiile concrete, constante si pe termen indelungat pe care le vei primi.

Lasă un comentariu