Produse la moda

Termenul de Black Friday a aparut in Romania in anul 2011, fiind adus de mariile lanturi de magazine din America. Acest termen se refera la o perioada de mari reduceri, oferite de diferite magazine, cum ar fi magazine de produse electronice, haine, incaltaminte, cosmetice, carti, jocuri si filme. Cele mai cautate produse sunt cele elctronice, dar in acelasi timp oamenii sunt interesati si de imbracaminte, incaltaminte si cosmetice, mai ales femeile.

Majoritatea persoanelor adora imbramintele si incaltamintele aflate la moda in anul respectiv sau chiar in perioada in care se afla. Dintre aceste persoane majoritatea sunt femei, care sunt fascinante de magazinele cu haine, pantofi, genti si cosmetice, si care cumpara  in general in fiecare saptamana un nou set de imbracaminte cu incaltaminte potrivite si cu o geanta. Atunci cand o femeie intra intr-un magazine cu haine nu poate iesi fara sa cumpere ceva. In acelasi timp sunt si cateva barbati care sunt la fel, si care au o carderoba plina de haine de diferite feluri pentru a putea fi pregatite pentru orice eveniment care se poate ivi oricand. Barbati, pe langa haine si incaltaminte, sunt interesate si de ceasuri, pe cand majoritatea femeilor sunt fascinate de accesorii si de cosmetice.

Sunt multi oameni care sunt dispusi sa cheltuie o avere pe aceste tipuri de produse, pentru a putea fi mereu la moda, si in acelasi timp imbracamintea sa fie combinata cu incaltaminte, cu accesorii si cu geanta. Astfel atunci cand cineva se uita in garderoba unei femei poate vedea diferite haine aranjate in functie de culoare, de perioada in care se poarta si in functie de evenimentul la care poate fi purtat. O femeie eleganta nu o sa poarta o rochie eleganta de mai multe ori, astfel avand foarte multe rochii care necesita pantofi si genti potrivite. Pe cand la barbati lucrurile stau un pic altfel. La ei este ceva mai usor atunci cand trebuie sa mearga la un eveniment mai elegant, deoarece nimeni nu o sa observe daca poarta acelasi costum dar combinat cu camasi de diferite culori. Dar chiar si asa sunt cativa barbati care au in garderoba mai multe costume, pe care le combina cu camasi de diferite culori si in acelasi timp pentru fiecare costum au un pantof si un ceas.

Daca dorim sa fim cat de cat la moda, trebuie sa cheltuim destul de multi bani pe haine, pantofi, genti, ceasuri si cosmetice, insa exista si o varianta mai ieftine, daca suntem in stare sa asteptam o perioada mai indelungata ca sa facem rost de cele mai noi modele. Acesta putem face in cazul in care urmarim magazinele online, care in perioada cuprinsa intre 18 si 25 noiembrie ofera reduceri cuprinse intre 50% si 80%. De aceste reduceri putem beneficia de in perioada black friday 2016, cand magazinele cum ar fi FashionUp, Answer, Kurtmann, DyFashion, BonPrix si Maxine ofera produse la moda la un pret acceptabil.

Lasă un comentariu