Utilizati profil banda led in instalatia pentru iluminare decorativa

Importanta unui profil banda led in instalatia de iluminare decorativa este certa si ofera simultan doua beneficii despre care merita sa stiti ca va sunt la indemana. Orice instalatie care functioneaza pe baza energiei electrice trebuie sa fie sigura din punct de vedere al utilizarii, iar atunci cand este posibil sa ofere si o componenta estetica placuta pentru mediul ambiental.

profil led incastrat sau de colt

De regula folosirea de banda led se face la interior si pentru acest motiv aspectul care ramane dupa montaj este important. Ar fi neplacut ca iluminarea decorativa cu banda led sa fie cel putin spectaculoasa, insa aspectul final al montajului sa fie unul care sa apara complet nepotrivit cu designul spatiului in cauza.

Pentru cele doua motive aratate folosirea unui accesoriu cum este un profil banda led devine cea mai buna solutie pe care o puteti include la instalarea de banda led. Pornind de la materialul din care este fabricat un profil banda led, aflam ca aluminiul este cel mai potrivit pentru a prelua caldura ce este degajata de banda cu led-uri.

Producatorii au conceput special acest profil banda led din acest material pentru a stimula dispersarea caldurii in timpul functionarii iluminarii, dar au profitat si de prelucrarea foarte usoara prin care a rezultat profil banda led cu forme si variante de montaj diferite.

Profil led incastrat sau de colt

Tocmai aceste forme pentru profil banda led sunt cele care ajuta la asortarea pefecta a instalatiei de iluminare cu banda led cu orice tip de design. Puteti alege profil banda led de tip aplicat, incastrat, de colt, sau suspendat, oricare dintre acestea fiind disponbile in magazinul de specialitate de unde veti cumpara si banda led.

Dimensiunile sunt standardizate si asigura o fixare perfecta pentru benzile cu led, iar pentru o perfecta disipare a luminii emise se poate utiliza si un dispersor din policarbonat aplicat peste profil.

Fixarea precisa a benzilor cu led in acest profil banda led este cu siguranta cea mai buna alternativa la montaj pentru ca asigura functionarea instalatiei in perfecta stare si exclude riscul strivirii, indoirii sau chiar ruperii benzilor cu led.

Tip banda led

tip banda led

Va ramane acum sa stabiliti ce tip de banda led doriti sa instalati pentru ca oferta in aceasta categorie este foarte diversificata. Solicitati oricand considerati ca aveti nevoie consultanta direct la magazinul cu produse pentru iluminarea artificiala si decorativa pentru a primi exact acele produse care va sunt de folos.

Este foarte important ca intre diferite parti componente folosite la obtinerea unei instalatii de iluminare decorativa sa existe compatibilitate electrica, altfel rezultatul ar putea sa nu fie cel asteptat.

Lasă un comentariu