Proiect Biserica Bucuresti

https://postimg.org/image/db2tt59hv/

Usi biserica
Usi biserica

Cand spunem acte de caritate ne gandim la donatii si sponsorizari de diferite feluri, iar printre beneficiari se pot afla de la persoane la institutii. Acesta a fost si cazul unui proiect de-al nostru in care o clienta a dorit sa ofere sprijin unei biserici din Bucuresti si a achizitionat produsele noastre pe care le-a donat bisericii.

Biserica a beneficiat de primirea obiectelor de mobilier exterior printre care s-au aflat bancile exterioare din beton modelul 7, jardinierele din beton modelul 80 si cosurile de gunoi modelul 72.

Produsele preferate de clienta noastra au fost toate din beton gri, iar bancile au avut elementele din lemn de culoare castaniu.

https://postimg.org/image/4mlz65q7z/

In imaginea de mai jos bancile din beton modelul 7 sunt plasate si montate cu grija in locurile indicate de beneficiar.

https://postimg.org/image/ycs0qvrlh/

Produse din beton si lemn de cea mai buna calitate, bancile raman neafectate de diferitele schimbari ale vremii ca de exemplu ploaie sau ninsoare. Acest lucru le face extrem de competente in a rezista un timp indelungat la expunerea exterioara si uzura. Calitatile lor le fac potrivite pentru diferite medii precum avem in cazul nostru, biserica.

Obiecte mobilier pentru Biserica

Fiind un loc des frecventat de oameni, obiectele de mobiliere exterior si decor pe care clienta noastra le-a achizitionat sunt deoasebit de importante intr-un mediu precum cel al unei biserici.

Oamenilor care vin la aceasta biserica li s-au indeplinit astfel anumite nevoi care apar intr-o participare la o slujba. Acestia se pot odihni sau purta conversatii placute stand pe bancile care se afla acum in curtea bisericii. De asemenea, pot pastra curatenia aruncand mizeria si resturile sau ambalajele la cosurile de gunoi. Iar jardinierele isi fac treaba infrumusetand curtea bisericii cu florile si plantutele care se afla in ele.

https://postimg.org/image/v4n5z0gm5/

Jardiniere biserica
Jardiniere biserica
Da share articolului pentru o mai buna indexare

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.