Proiecte pentru casa si birou cu Banda led la 12V

Rezistent in timp, acest model de banda poate fi folosit atat in interiorul casei – tavane, mobila bucatarie, rame tablouri, sub pat, televizor, scari, etc. – cat si in exterior – pe balcoane, in gradini, curti sau terase pentru accentuare.

Led – Star iti pune la dispozitie benzi led de calitate superioara cu o tensiune de alimentare de 12v, extrem de rezistente, care pot fi folosite ca surse principale sau secundare de iluminare, precum si ca elemente decorative, integrate in design-uri sofisticate si complexe.

banda led 12v

Banda led 12v – cum o folosesti

Fie ca o folosesti ca sursa principala sau secundara de iluminat, banda led 12v iti poate transforma cu usurinta o incapere banala intr-un ambient placut si calduros. Benzile cu LED de 12v de la Led  – Star cu lumina alb – cald sau alb – rece pot fi folosite:

  • – pentru camerele locuintei (benzi led 12v cu lumina calda);
  • – pentru decorarea spatiilor comerciale (benzi led 12v cu lumina rece).

In cazul in care vrei sa obtii un efect si mai spectaculos, iti recomandam banda led 12v color pentru interior sau exterior. Aceste modele de benzi de iluminat cu LED-uri multicolore sunt ideale pentru spatiile avangardiste, decorate intr-o maniera cat mai ‘’curata’’.

Mai mult decat atat, montarea benzilor cu led este extrem de simpla si usoara. Pe spatele acestora este lipita o banda dubla adeziva care faciliteaza prinderea ei.

Pentru montarea unei bande led in bucatarie, direct pe mobila, iti recomandam fixarea acesteia pe un profil din aluminiu, care va asigura o racire eficienta a led-urilor.

Temperatura de culoare la banda led 12v

Atunci cand achizitionezi banda cu led, acorda atentie temperaturii de culoare. Aceasta se masoara in grade Kelvin 3000K, 4000K si 6500K. Respectivele valori indica culoarea luminii de la banda cu led – calda sau rece.

Despre banda led 12v si accesorii

Odata achizitionata banda led, vei avea nevoie si de o sursa de alimentare led 12v, prezenta in gama de accesorii de la Led – Star, precum si de un transformator led.

In continuare, pentru a putea controla acest sistem de iluminat, vei avea nevoie de un controller care functioneaza pe post de variator (este reglata intensitatea luminoasa), sau cu care se pot crea jocuri de lumini.

Pentru montaj, Led – Star include in gama de accesorii pentru banda led 12v conector imbinare 2 contacte

Lasă un comentariu