Proiecte Sitraco SRL si Floreasca City Center BUCURESTI

https://postimg.org/image/6ia6r8tmz/

Proiecte Sitraco SRL Floreasca City Center BUCURESTI
Proiecte Sitraco SRL Floreasca City Center BUCURESTI

Aceste doua proiecte sunt descrise impreuna deoarece ambele companii, SITRACO SRL si Floreasca City Center SRL au optat pentru produse din aceeasi categorie.

La SITRACO am livrat blocator, opritor pentru parcare, bolard rotund modelul 11. Acesta il puteti vedea in detaliu in imaginile de mai jos.

https://postimg.org/image/rxgq2qi3p/

Sferic, simplu a indeplinit cerintele cautarii clientului nostru.

Iar la Floreasca City Center am livrat blocator, opritor pentru parcare, stalp limitator modelul 37, care arata exact ca in imaginea de mai jos.

https://postimg.org/image/hedp82gab/

Designul inteligent si simplu din beton cu varf vopsit in culoarea rosu a fost ceea ce Floreasca City Center a avut nevoie pentru a delimita spatiul privat de cel public.

https://postimg.org/image/4gpn8ey6l/

Bolardul stradal sferic modelul 11 se afla la SITRACO unde indeplineste functia de a proteja spatiul din fata firmei pentru a nu fi parcate masini. Trotuarul este delimitat cu succes, iar compania face astfel o declaratie de putere pastrandu-si perimetrul liber.

Pe langa utilitatea stalpului limitator, acesta este si un veritabil obiect de decor care infrumuseteaza spatiul in care este pus.

Stalpul limitator din beton simplu modelul 37 de la Floreasca City Center este mai mult destinat utilizarii in parcari si delimiteaza zonele unde nu este permis accesul cu autoturisme restrictionand astfel traficul auto. Designul lor simplu cu varful vopsit rosu ii fac usor de depistat de pietoni si conducatori auto deopotriva.

Aceste doua tipuri de blocatori pentru parcare restrictioneaza eficient accesul acolo unde sunt plasati, fiind o alegere optima pentru companii precum SITRACO si Floreasca City Center.

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.