Reducerea de dioptrii cu RelEx Smile

Reducerea de dioptrii cu RelEx Smile

Oftalmologia este printre cele mai dinamice domenii ale medicinei. Corectarea unui defect dioptric cu laser este rapidă, nedureroasă și dă rezultate foarte bune. În fiecare an, zeci de mii de oameni beneficiază de o astfel de operație. Laserele de astăzi sunt capabile să vindece defecte care nu au putut fi îndepărtate cu decenii în urmă. În plus, prețurile operațiilor cu laser sunt mult mai accesibile în prezent.

Avantajele unei operații cu laser

Pacienții care au fost supuși procedurii au afirmat faptul că intervenția chirurgicală le-a îmbunătățit considerabil calitatea vieții. Fără a mai fi nevoie să poarte lentile de contact sau ochelari, activitățile precum conducerea unei mașini, petrecerea timpului liber în mod activ sau îndeplinirea sarcinilor profesionale, au devenit mult mai ușoare.

Medicii de la clinica oftalmologie Cluj efectuează operații cu laser cu rezultate uimitoare. Datorită acestui fapt, numeroși pacienți pot începe o nouă viață în fiecare an, fără dioptrii supărătoare. Cele mai moderne lasere îndepărtează miopia, hipermetropia și astigmatismul. Chiar și o cantitate mare sau foarte mică de dioptrii nu reprezintă un obstacol în operație. Din ce în ce mai des, serviciile clinicii sunt folosite și de persoanele a căror activitate profesională sau sportivă necesită o vedere perfectă.

Care sunt cele mai utilizate metode de operație cu laser a ochilor?

Clinica Dr. Holhoș este una dintre puținele locații din țară care oferă pacienților săi metoda de reducere dioptrii cu RelEx Smile, care este neinvazivă și recomandată și pacienților cu o deficiență de vedere mai mare.

Această metodă e efectuată cu ajutorul unui laser femtolaser și nu necesită eliminarea țesutului cornean. Mai mult decât atât, nici nu implică o perioadă de recuperare mare.

Cum funcționează această metodă modernă?

Primul pas este o examinare detaliată a ochilor. Pe baza rezultatelor testului, medicul decide dacă un pacient se califică pentru procedură și recomandă o metodă adecvată de intervenție chirurgicală. Dacă sunt excluse orice contraindicații ale operației, cum ar fi inflamația ochilor, o cornee subțire, ochiul uscat sau altele, medicul va discuta detaliile operației cu pacientul.

Tratamentul este rapid, nedureros și cât se poate de sigur. Tehnologia laser modernă este extrem de precisă. În mâinile unui chirurg cu experiență, va ajuta la corectarea chiar și a unei valori mari a dioptriilor, în doar câteva minute. Ochii sunt anesteziați cu picături speciale, iar pacientul poate merge acasă imediat după procedură.

Convalescența după intervenție chirurgicală durează de obicei câteva zile, iar după această perioadă, pacienții se pot întoarce la muncă. În cazul muncii manuale, se recomandă așteptarea a cel puțin o săptămână, înainte de reînceperea activității.

Lasă un comentariu