Rochii de ocazie pe care trebuie să le ai în garderobă

Este important să ne simțim bine în pielea noastră în orice context ne aflăm. In mod deosebit în cadrul evenimentelor speciale din viața noastră.

Este util să ne bazăm pe ținutele care ne avantajează cel mai bine și care ne conferă acel plus de încredere.

Uneori există evenimente care intervin neașteptat sau pentru care nu avem mult timp de pregătire în prealabil. Este bine să avem mereu în garderobă cel puțin o rochie de ocazie pe care să ne bazăm atunci când este nevoie.

Rochii de ocazie lungi

rochii de ocazie

Potrivită în mod special în cadrul evenimentelor de seară, rochia lungă nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Extrem de feminină, delicată și elegantă, se pretează mai multor evenimente. De la nunți, petreceri de tip cocktail sau aniversări la seri petrecute la operă sau concerte clasice.

Poate fi ușor accesorizată pentru a se potrivi mai multor tipuri de ocazii. Arată fabulos pe orice tip de siluetă. Este o alegere care se potrivește de minune momentelor cu adevărat speciale!

Rochii de ocazie scurte

rochie de ocazie scurta

Modelul scurt se pretează atât evenimentelor pe timp de zi, cât și celor pe timp de seară și reprezintă un mix de eleganță, curaj și autenticitate. În funcție de materialul ales și de model, e o rochie de ocazie care se pretează atât contextelor informale, cât și celor care nu impun multe restricții în privința dress code-ului.

Există o multitudine de modele scurte care atrag atenția. Noile tendințe în acest sezon relevă faptul că decolteurile în formă de V și modelele asimetrice sunt elementele de design principale care acaparează toate privirile.

Acest tip nu necesită costuri financiare mari și se remarcă prin faptul că denotă încredere în propria persoană.

La evenimentele în care ținuta nu trebuie să fie extrem de elegantă și se permite un stil informal, puteți opta pentru rochii midi sau unele care nu sunt foarte pretențioase, dar se remarcă printr-un element special. Spre exemplu, una cu spatele gol sau una cu umerii goi.

Acest tip de rochie de ocazie vă permite să adoptați stilul vostru preferat. Totodata să vă faceți remarcată prin acele caracteristici sau modele unice pe care le alegeți.

În acest sezon, motivele tradiționale sau folclorice sunt foarte în trend și arată fabulos pe diferite modele de rochii.

Lasă un comentariu