Grupul medical RomGerMed va ofera medicina muncii la preturi accesibile

Medicul specialist de medicina muncii este principalul consilier al angajatorului si al reprezentantilor angajatilor in probleme de promovare a sanatatii in munca si in imbunatatirea mediului de munca din punct de vedere al sanatatii in munca. Acesta supravegheaza sanatatea angajatilor pe baza prevederilor legale si a riscurilor profesionale, pentru sanatatea angajatilor, respectand principiile de etica. De aceea este important sa alegeti un medic bun, iar la RomGerMed medicina muncii are preturi foarte bune.

Ce tipuri de medicina muncii se gasesc la RomGerMed?

 1. Servicii medicale de medicina muncii la prestatie – in functie de tipurile de activitate existente in organigrama companiei pe care o reprezentati si de numarul de beneficiari, conforme obligativitatilor minimale din legislatia romaneasca specifica;
 2. Servicii medicale de medicina muncii integrate (abonamente) – acestea includ serviciile de medicina muncii si optional, o gama variabila de servicii medicale conexe.

Optiunea pentru serviciile medicale integrate (tip abonament), garanteaza obtinerea unei solutii financiare foarte avantajoasa si a unui grad sporit de motivare al angajatilor companiei dumneavoastra. Controale medicale periodice (pentru un numar de peste 20-30 de angajati), poate fi facuta si la sediul companiei dumneavoastra, in baza unui program agreat de comun acord.

medicina muncii

Oferta medicina muncii

Pentru a primi o oferta personalizata pentru serviciile de medicina scrieti pe adresa medicina.muncii@clinicaromgermed.ro specificand – pentru compania pe care o reprezentati si pentru care doriti servicii de medicina muncii – urmatoarele:

 • Domeniul de activitate;
 • Numarul de angajati;
 • Locatia sediului principal;
 • Numarul de sedii secundare / puncte de lucru.

Medicina muncii preturi si reduceri

 • 25% reducere pentru serviciile medicale oferite de catre Clinicile Romgermed;
  30% reducere la obtinerea fiselor medicale pentru permisul de conducere (dobandire sau reinnoire);
 • 25% reducere pentru obtinere de alte fise, adeverinte si avize medicale (fisa medicala port-arma, certificat A5 si altele);
 • Reducere de 10% la Premier SPA – Medical SPA ofera tratamente individualizate și personalizate in afectiunile sistemelor osteoarticular, vascular, nervos periferic, respirator si programe de detoxifiere, balneo & rheuma si stress management, programe antiaging cu Gerovital H3;
 • 10% reducere la serviciile oferite de catre NEUROPAIN – partener Romgermed ce ofera un pachet complet de investigatii si tratamente pentru durere si patologiile conexe (consult terapia durerii, sedinta Scrambler Therapy – neuromodulare non invaziva, sedinta Scrambler Therapy – terapie paliativa, sedinta de stimulare transcutana – PENS).

Clinica medicala Romgermed din Bucuresti va ofera o multime de specialitati medicale.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite puteti accesa site-ul www.clinicaromgermed.ro unde gasiti toate detaliile.

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.