Rulouri exterioare pentru casa ta – Află câte tipuri există și cum funcționează!

Rulouri exterioare pentru casa ta

Instalarea rulourilor exterioare este la mare căutare în ultima perioadă a anului. Motivul este foarte simplu de bănuit, instalarea unor rulouri exterioare reprezintă o modalitate eficientă din punct de vedere energetic de a proteja locuința. În plus, rulourile sunt elegante și foarte ușor de utilizat.

Însă, înainte să începi să cauți oferte de preț pentru rulouri exterioare, ar trebui să știi că acestea sunt de mai multe tipuri, iar fiecare vine cu propriile beneficii. Mai multe despre rulouri exterioare, cum funcționează și de ce sunt ele atât de populare urmează să afli în cadrul acestui articol. Iar dacă rămâi până la final, vei afla și de unde poți cumpăra rulouri exterioare la prețuri de bun simț. Să începem!

Câte tipuri de rulouri exterioare există?

rulouri-exterioare-tende

Sursa foto: Tende

În general, rulourile exterioare sunt realizate din mai multe tipuri de materiale, însă dacă îți dorești protecție eficientă și rezistență în timp, atunci cel mai bine ar fi să optezi pentru rulouri exterioare din aluminiu.

Aceste tipuri de rulouri exterioare au o durabilitate suplimentară, care îți permite în același timp să te bucuri de un efect stilistic garantat. Construcția din aluminiu oferă o rezistență deosebită și reprezintă alegerea excelentă pentru acele zone cu trafic intens, cât și pentru familiile care au copii sau animale de companie.

Spre deosebire de jaluzelele tradiționale pe care le montezi în interior și care pot deveni un pericol pentru sănătate și siguranță pentru animalele de companie și copiii mici, niște rulouri exterioare sunt mult mai durabile și capabile să reziste la joaca celui mic sau zgârieturi unei pisici.

Rulourile exterioare din aluminiu pot fi acționate manual sau electric prin motor cu telecomandă sau întrerupător. De altfel, dacă apelezi la specialiștii Tende.ro, poți opta în mod opțional pentru un sistem antiefracție, sistem pretensionare cu arc și zăvor, acesta fiind indicat pentru spațiile comerciale. Apelează cu încredere la echipa de specialiști Tende.ro pentru cele mai avantajoase prețuri la rulouri exterioare și beneficiezi de asistență, măsurători și montaj gratuit în București și Ilfov!

  • Rulouri exterioare din aluminiu aplicate

Acest tip de sistem de rulouri exterioare din aluminiu reprezintă alegerea perfectă dacă îți dorești un nivel ridicat de confort și siguranță. Motivul pentru care rulourile exterioare aplicate îți ofertă cel mai bun nivel de confort se datorează faptului că lamelele ruloului sunt umplute cu spumă poliuretanică care izolează termic locuința.

În acest fel, dacă instalezi rulouri termice din aluminiu aplicate, vei scuti o sumă considerabilă la factura de întreținere cu gaze naturale, întrucât căldura va fi păstrată în interior, iar aerul rece va fi ținut la exterior. Pentru un plus de confort, pe lângă carcasele și ghidajele oferite de aceste rulouri exterioare, poți opta ți pentru incorporarea plaselor de țânțari.

 

  • Rulouri exterioare din aluminiu suprapuse

Diferit de niște rulouri exterioare aplicate, cele suprapuse se montează o dată cu tâmplăria și formează în acest fel un sistem unitar care oferă confort din punct de vedere fonic, dar și din punct de vedere termic.

Din nou, diferit de niște rulouri exterioare aplicate, rulourile exterioare suprapuse dispun de carcasă din PVC, care totodată este izolată cu polistiren și prevăzută cu capac de vizitare. La fel ca în cazul rulourilor exterioare aplicate, lamelele unor rulouri exterioare suprapuse sunt umplute cu spumă poliuretanică și vopsite în câmp electrostatic.

 

  • Rulouri exterioare din aluminiu batante (basculante)

Instalarea unor rulouri exterioare din aluminiu batante îți oferă un plus de intimitate, fiindcă prin intermediul sistemului de rabatare la 45 de grade, locuința poate fi ventilată și păstrează simultan și o protecție împotriva privirilor indiscrete ale vecinilor.

Un astfel de sistem de rulouri exterioare din aluminiu permite o dozare foarte fină a luminii naturale. Lamelele ruloului sunt fabricate din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, umplute cu spumă poliuretanică.

Carcasele acestor rulouri exterioare sunt fabricate din aluminiu, iar ca formă sunt teșite la 45 de grade și dispun de o grosime de 0.85mm. Datorită felului în care sunt fabricate aceste rulouri exterioare batante, ele se pot depărta de fereastră cu ajutorul a două brațe care au incluse două balamale și un sistem de blocare.

 

  • Rulouri exterioare din aluminiu prevăzute cu plase de insecte

Acest tip de rulouri exterioare prevăzute cu plase de insecte sunt construite atât cu carcasă, cât și cu ghidaje din aluminiu. Sita este realizată din carbon, fiind translucentă, iar aceste rulouri exterioare sunt rezistente atât la vreme rea (fenomene meteorologice severe), cât și la razele solare puternice.

Aceste rulouri tip plasă de insecte pot fi foarte ușor acționate datorită arcurilor care facilitează manevra de ridicare și coborâre. În plus, cu acest sistem de rulouri exterioare te bucuri de siguranță sporită datorită sistemului împotriva ridicării accidentale.

Sistemul de rulouri exterioare din aluminiu cu plase de insecte împiedică pătrunderea insectelor, cât și a impurităților purtate de vânt. Recomandat este, totuși, să îndepărtezi praful acumulat pe rulouri exterioare cu ajutorul unei perii ori prin aspirare.

 

  • Rulouri exterioare din aluminiu multidirecționale

Sistemul de rulouri exterioare din aluminiu multidirecționale poate fi integrat cu success pentru aplicațiile de panouri solare, întrucât oferă protecție sporită împotriva grindinei, iar cu ajutorul senzorilor de temperatură, panourile pot fi protejate de supraîncălzire cu ajutorul acestor rulouri exterioare.

De asemenea, niște rulouri exterioare din aluminiu multidirecționale pot fi adaptate pe acoperișuri din sticlă, pe iluminatoare, ferestre și mansardă, reprezentând soluția optimă pentru zonele și suprafețele unde niște rulouri exterioare clasice nu se pot adapta.

Cu atât de multe opțiuni de rulouri exterioare și ale sale beneficii pentru ferestrele casei tale nici nu este de mirare că acestea devin o alegere din ce în ce mai populară atât pentru proprietarii de case, cât și pentru cei de apartamente.

Ești curios să afli mai multe detalii despre sistemul de rulouri exterioare și cum să le instalezi în exteriorul locuinței tale? Intră în contact chiar azi cu specialiștii Tende.ro și consultă gama lor variată de rulouri exterioare realizate din materiale rezistente care te pot ajuta să alegi cel mai bun sistem de rulouri exterioare, care să completeze perfect decorul casei tale!

Prețurile sunt accesibile, iar asistența, luarea măsurătorilor și montajul sunt gratuite în București și Ilfov, așa că ai toate motivele din lume să suni chiar azi la Tende.ro și să stabilești o discuție pentru protejarea și înfrumusețarea locuinței tale.

Lasă un comentariu