Russian lips nu se demodează niciodată

Russian lips nu se demodează niciodată

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este unul dintre cele mai solicitate tratamente în medicina estetică. În ultimii ani, a dobândit o mare popularitate datorită rezultatelor satisfăcătoare care sunt observate imediat: buze hidratate, definite și cărnoase. Această armonizare a buzelor poartă un aspect mai atractiv pe care îl raportăm la tinerețe, frumusețe și senzualitate. Buzele sunt adesea asociate cu volumul, dar și forma lor este la fel de importantă.

Cum putem avea russian lips

Tratamentul de umplere a buzelor cu acid hialuronic se realizează prin microinjecții pe buze, ceea ce le permite să dea volum și strălucire. Indiferent dacă accesezi russian lips Bucuresti sau în alt oraș, rezultatele te vor conduce spre aceeași tehnică, care se bazează pe injectarea acidului hialuronic. Umplerile acid hialuronic sunt indicate pentru cei care doresc buze volum, bine definite. Aceste aspecte ajută la îmbunătățirea aspectului general al feței. Pe buzele mici, scufundate, se pot aplica corecții cu acid hialuronic, iar pacientul va avea o expresie plină de viață.

 

Augmentarea buzelor cu ajutorul acidului hialuronic – soluția eficientă pentru russian lipsa

Acidul hialuronic este o substanță pe care corpul nostru o produce în mod natural pentru a lubrifia și hidrata diferite structuri, inclusiv pielea, precum și pentru producerea de colagen. Tratamentele trebuie să fie delicate și subtile, specifice fiecărei zone, pentru fiecare formă de buze și având în vedere starea acesteia.

Este de preferat ca remodelarea buzelor să fie progresivă, adică, treptat, fără tendința de a exagera. Principalul lucru pentru un rezultat estetic nu depinde de cât de mult acid hialuronic este introdus, ci cum este injectat. Acidul hialuronic este o substanță reabsorbabilă, astfel încât durata tratamentului nu este permanentă. Durata sa este de câteva luni, deși poate varia de la un pacient la altul. După ce se absoarbe acidul, pacientul poate programa o nouă vizită în cabinetul esteticianului. Procedura durează în medie 40-60 minute și se efectuează utilizându-se o cremă cu anestezic, ca atare pacienții nu vor resimți disconfort.

Singura modalitate de a obține celebrele russian lips este prin injectarea acidului hialuronic. Augmentarea buzelor va avea rezultatele așteptate dacă se apelează la profesionști. Doar în acest mod, distribuția acidului se va face echitabil, astfel nu există riscul de migrare a acestuia și vei beneficia de efect russian lips impecabi.

Lasă un comentariu