Cum sa folosesti saci de vidat haine primavara?

Aproape oricine poate recunoaste la un moment dat cat de util este un set cu saci de vidat in casa, indiferent de sezon. Dar azi ne referim la anotimpul in care natura revine la viata.

Iata cum poti sa folosesti saci de vidat in timpul primaverii:

1. Primul lucru pe care poti sa-l faci este sa incepi sa scoti hainele de vara din saci de vidat si treptat sa sigilezi hainele de iarna.

Cel mai probabil de la 1 – 15 martie nu vei mai avea nevoie de caciuli groase, fulare si geci voluminoase. Poti sa le pui deoparte pana la iarna viitoare. Iar sacii de vidat te pot ajuta foarte mult in acest sens. Sistemul dupa care functioneaza ei este extrem de simplu: introduci hainele in saci si extragi aerul din interiorul lor, cu ajutorul unui aspirator normal cu furtun. Pentru ca sunt ieftini si usor de folosit, sacii de vidat au fost rapid agreati si utilizati pentru depozitare casnica.

2. Nu trebuie sa uitam ca primavara sarbatorim Pastele si daca v-ati planificat un concediu cu masina in tara sau cu avionul in strainatate, unul din lucrurile de care trebuie sa va ocupati se refera la bagaje.

Puteti intreba: „ce legatura au bagajele cu saci de vidat?”. Ei bine, sacii de vidat ajuta la compactarea volumului de haine si automat la o mai buna organizare a bagajelor. Veti avea mai mult spatiu in portbagaj daca alegeti sa sigilati hainele voluminoase (geci, prosoape, pulovere, traininguri etc). Daca veti calatori cu avionul, puteti sa eficientizati la maximum spatiul din bagajul de mana.

3. Curatenia de primavara in dulap.

Primavara este un moment bun pentru a face curat in dulapul cu haine. Deja te-ai informat ce se va purta in sezonul cald, poti sa spui la ce haine esti tentat/a sa renunti pentru ca nu se mai potrivesc stilului sau siluetei tale. Deci pune deoparte hainele pe care nu intentionezi sa le porti in urmatoarea perioada, dar pe care ti-ai dori totusi sa le pastrezi. Pe cele pe care stii sigur ca nu le vei mai purta vreodata le poti dona.

Sacii de vidat te pot ajuta sa sigilezi hainele pe care nu le porti pe termen scurt si sa le depozitezi in cele mai bune conditii (ferite de umezeala, mirosuri neplacute, mucegai etc).

Acesta sunt 3 lucruri care arata cat de utili pot fi sacii de vidat haine in timpul primaverii. Daca si tu te pregatesti de o curatenie de primavara si ai nevoie de o solutie ieftina de triere a hainelor din garderoba, alege sa cumperi un set saci vidat.

Lasă un comentariu