Salonul Imobiliar Palas Iasi 2018

Targul ImobiliarAsa cum deja v-ati obisnuit, Fix Imobiliare va tine la curent cu cele mai noi evenimente  din domeniul imobiliar iesean.

Targ Imobiliar in Ansamblul Palas

In luna aprilie, Ansamblul Palas organizeaza cel mai mare targ imobiliar din Iasi ce se adreseaza tuturor clientilor interesati  in a-si gasi caminul perfect, dar si investitorilor de pe piata imobiliara locala. La Salonul de Imobiliare Iasi veti putea gasi intr-un singur loc atat dezvoltatori si agentii imobiliare cat si cele mai importante banci ca sursa de finantare prin creditele ipotecare sau „prima casa”.

Salonul Imobiliar Palas Iasi 2018 va avea loc in weekend-ul din perioada 20 – 22 aprilie 2018 si este organizat de Palas – Mall. Evenimentul isi propune sa aduca in fata clientilor cei mai importanti jucatori de piata imobiliara din Iasi:

  • dezvoltatori pe segmentul rezidential;
  • agentii imobiliare;
  • institutii financiare.

Principalele tendinte din piata imobiliara

Asadar, veti putea descoperi care sunt oportunitatile imobiliare pe care vi le rezerva Iasul, dar in acelasi timp veti putea descoperi care sunt principalele tendinte ale pietei imobiliare din Iasi. Sunt multe criterii ce stau la baza deciziei de cumparare a unui imobil: locatie, suprafata, dotari, etc. Va fi foarte interesant de vazut spre ce tipuri de apartamente sau case se indreapta dezvoltatorii dar si care este nivelul general al preturilor de achizitie.

Incepand de vineri, 20 aprilie si pana duminica, de 22 aprilie, veti putea interactiona in mod direct cu dezvoltatorii si cu reprezentantii agentiilor imobiliare pentru a lua cele mai bune decizii in privinta achizitionarii proprietatii ce vi se potriveste cel mai bine. In aceasta perioada vor exista numeroase discounturi speciale astfel incat targul imobiliar poate crea oportunitati pentru investitorii imobiliari de pe piata.

Piata apartamentelor noi inregistreaza o crestere semnificativa in ultimii ani. In Iasi exista o multitudine de proiecte imobiliare in dezvoltare amplasate in majoritatea zonelor orasului, turul tuturor ansamblurilor imobiliare putand fi destul de anevoios. Acum ai totul intr-un singur loc: Salonul Imobiliar Palas Iasi 2018.

Institutii Financiare – cele mai bune solutii de creditare

Deloc de neglijat va fi prezenta celor mai importante banci din Romania ce au in portofoliu pachete de credite imobiliare. Veti putea face comparatii intre solutiile financiare oferite de fiecare banca in parte, dar in acelasi timp puteti efectua simulari pentru stabilirea unui buget care sa va permita achizitionarea casei sau apartamentului de vis.

Nu uitati! In perioada 20 – 22 aprilie 2018, iti poti gasi caminul ideal la Salonul Imobiliar Palas Iasi, in Atrium Palas Mall. Aici vei gasi cu siguranta o solutie pentru planurile tale de viitor!

Forum & Pareri

Adresa ta de email nu va fi publicată.