Sapun bio: Ai folosit vreodata? Stii care este diferenta fata de unul obisnuit?

Aproape orice sapun bio vine la pachet cu o serie de avantaje pentru pielea noastra, oferindu-i toate lucrurile de care are nevoie pentru a o hidrata adecvat si a o feri de diferite reactii cutanate.  Cele  obtinute din comert sunt iluzia unor elemente de igiena personala, o spun majoritatea medicilor dermatologi. Oare sa fie asa?

Un sapun bio natural sau unul din comert?

Sapun natural de casa

Ati crezut vreodata ca sursa diferitelor forme de alergie o poate reprezenta chiar un sapun din comert? Felul in care este acesta obtinut este un mister pentru majoritatea populatiei. Este nevoie sa precizam ca este supus unor procese care fac cu siguranta rau organismului uman.

In primul rand, culoarea sa vibranta este obtinuta in urma vopsirii industriale. Acest lucru aduce de la sine si anumite reziduri.

In al doilea rand, contine un numar mare de parabeni, esente, care sa ne bucure mirosul. Dar sunt periculoase pentru organism si duc in timp la diferite sensibilitati.

Asadar, tot ce ai nevoie este sapun bio de calitate care sa bucure pielea ta cu mirosuri atent alese din inima naturii. Care sa refaca si sa hidrateze straturile sale.

Stiai ca in compozitia unui sapun bio natural stau diferite tipuri de uleiuri? Sunt destinate chiar si pentru tenurile grase, ajutand la inlaturarea acneei.

Sau ca acestea pot lucra cu succes la stabilizarea ph-ului, un element indispensabil pielii?

Cosmetice naturale

Cosmetice naturale online

Aceste produse naturale sunt obtinute in urma unor procese naturale, perfect controlate. Toate ingredientele sunt obtinute din natura si campii roditoare.

Achizitionand acum un produs de calitate ai garantia atat protejarii corpului de microbi si bacterii dar si la aducerea sa pe taramul intineririi, relaxarii sau refacerii.

Totodata are un alt atuu fata de cele comerciale care se raporteaza la ingredientele proaspete ce stau la baza lor, dar si asupra modului de preparare.

La o multinationala de produse de ingrijire se afla o productie in masa, supuse la procese tehnologice dure. Cele naturale se obtin foarte usor, printr-un amestec precis a unor companii mici, care nu polueaza.

Asadar atat din punct de vedere al organismului, starii sale de bine, dar si a diferitelor reactii ale pielii este important sa avem un sapun bio.

Poate fi achizitionat acum la un pret foarte bun, mai ales ca exista oferte si promotii care mai de care mai avantajoase.

Lasă un comentariu