Scapa de kilogramele nedorite prin cavitatie

Ce este procedura prin cavitatie si ce presupune aceasta?

In ziua de astazi exista nenumarate proceduri moderne care va pot ajuta sa scapati de kilogramele in plus. Una ditre acestea despre care vom vorbi astazi este procedura prin cavitatie. Aceasta utilizeaza niste unde speciale, si anume niste microvibratii, care atunci cand este posibil contactul cu pielea, ele se raspandesc in tot testul gras, adipos.

cavitatie

Atunci cand testutul a fost spart de aceste microvibratii, toata grasimea pe care o aveti se distribuie in tesut, de aici rezultatnt un aspect de nivelare a celulitei. Prin cavitatie, grasimea este cosumata si indepartata rapid din organism.

Unde actioneaza procedura prin cavitatie?

O cavitatie presupune o serie de intrebuintari care va vor reda zambetul pe buze dupa terminarea procedurii. Tesutul adipos este diminuat si indepartat in zonele de care femeile se plang cel mai des precum abdomenul, soldurile, fesele si mainile. Mai mult, memebrele inferioare sunt subtiate, iar aspectul flasc va fi corectat, crescand elastricitatea pielii. Va veti bucura de reducerea manifestarilor fibrozei si se vor corecta defectele cutanata suferite in urma liposuctiei chirurgicale.

Cavitatie prezinta, de asemena, si o serie de avantaje care va vor convinge sa apelati la o astfel de procedura.

In primul rand, tratamentul nu produce durere, nefiind nevoie de anestezie. Efectele se vor vedea foarte rapid si timpul de aplicare este unul redus. Mai mult, nu necesita recuperare ulterioara si este o procedura total non-invaziva.

Ce preturi prezinta o sedinta si unde putem efectua o astfel de procedura?

Clinica Fysiogand este o clinica din Bucuresti specializata in remodelare corporala care utilizeaza aparatura de ultima generatie pentru toate procedurile pe care le ofera. Specialistii recomanda un numar de 6 pana la 12 sesiuni  de cavitatie pentru a obtine rezultate optime si rapide. In cadrul acestui tratament, se va trata doar o singura zona a corpului, iar o alta zona va fi tratata dupa aproximativ 3 zile. Pe aceeasi zona, se poate aplica procedura abia dupa 7 zile.

Preturile clinicii Fysiogand pentru o sedinta de cavitatie care include si drenaj variaza in functie de durata acesteia. Spre exemplu, o sedinta de 20 de minute este 35 de lei, iar una de 30 de minute, 55 de lei.

Consulta si tu site-ul clinicii Fysiogand din Bucuresti aici: http://www.fysiogand.ro/cavitatie/ si consulta calendarul disponibil pentru a te programa la o sedinta de cavitatie. Investeste in sanatatea corpului tau!

Lasă un comentariu