Nu ai televizor? Nicio problemă: iată unde poți vedea cele mai tari seriale, meciuri sau știri!

Pentru multă lume, a devenit chiar o chestiune de ambiție și de voință să nu se mai uite la televizor. De aceea, există suficienți oameni care nici măcar nu mai țin un televizor în casă. Cu toate astea, există momente în care vrei să vezi, punctual, o emisiune, un jurnal de știri sau un serial tv. În acest caz, dacă nu deții un televizor, ce faci?

Din fericire, există soluții. Poți avea un televizor online. Și să-l folosești ca atare. Televizorul tău online poate fi orice aparat pe care-l folosești pentru acces la internet: un laptop, o tabletă, un desktop sau telefonul tău mobil. În funcție și de ce programe vrei să urmărești, te poți folosi astfel de un televizor online:

1. Pentru știri

Dacă vrei să urmărești știrile zilei – mai ales într-o perioadă în care politica în România generează zi de zi știri importante – nimic mai simplu. Marile televiziuni de știri îți oferă posibilitatea să le urmărești pe propriile site-uri programele tv:

Realitatea TV (http://webtv.realitatea.net/live)

Antena 3 (https://live.antena3.ro)

România TV (http://www.romaniatv.net/live)

Digi 24 (http://www.digi24.ro/live/digi24)

Cu amendamentul că Digi 24 te lasă să urmărești feed-ul live pe al tău televizor online doar dacă ești abonat la compania de internet RCS-RDS.

2. Pentru transmisii sportive

Dacă preferi transmisiuni sportive, ai și aici suficiente metode pentru televizor online. În primul rând, campionatele României, Spaniei, Italiei, Franței și multe alte transmisiuni sportive, le poți vedea direct pe site-ul digisport.ro, unde poți urmări feed-urile live ale tuturor celor patru canale Digi Sport:

Digi Sport 1 (http://www.digisport.ro/live/digisport-1)

Digi Sport 2 (http://www.digisport.ro/live/digisport-2)

Digi Sport 3 (http://www.digisport.ro/live/digisport-3)

Digi Sport 4 (http://www.digisport.ro/live/digisport-4)

Toate canalele Digi le poți urmări și din aplicația Digi Online, pe care o poți descărca pe telefonul tău mobil sau pe tabletă, din Google Play sau App Store.

Pentru Champions League, Europa League, campionatul Angliei, campionatul Germaniei și multe alte transmisiuni sportive, poți să folosești site-ul Telekom TV (https://www.telekom.ro/web-mobile-tv/). Poți vedea până la 117 canale TV direct pe site-ul TelekomTV.ro sau pe tabletă și smartphone cu aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store. Dacă ești deja client Telekom, ai acces gratuit sau cu discount la pachetele oferite prin serviciul Telekom TV Web&Mobile.

3. Pentru seriale tv

Dacă vrei să urmărești seriale tv, fără un televizor, doar cu un televizor online, ai următoarele variante: Netflix sau HBO Go. Bine, sunt mai multe servicii, dar cu cele două acoperi aproape toate serialele la modă.

HBO Go poți avea gratuit, prin intermediul operatorilor autorizați de cablu, dar probabil, dacă nu ai televizor, s-ar putea să nu ai nici abonament la cablu, deci acest lucru nu te ajută foarte mult. În schimb, poți să-ți faci abonament cu cardul bancar, la doar 19,99 lei pe lună. Prima lună abonamentul e gratuit.

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele.

Pe HBO Go poți urmări seriale ca Game of Thrones, Westworld, Umbre, The Young Pope și multe, multe altele.

La Netflix, lucrurile se petrec într-un mod similar. Netflix este un serviciu online, care le permite clienților să vizioneze o largă varietate de titluri premiate, seriale TV, filme, documentare și multe altele pe mii de dispozitive conectate la internet. Și aici ai prima lună gratuit, iar după aceea, abonamentul, în funcție de tipul ales, poate costa între 7,99 și 11,99 euro pe lună.

În fine, dacă toate acestea ți se par prea complicate și ai vrea totuși să-ți cumperi un televizor, pentru a nu mai depinde de improvizatul televizor ai aici online o gamă variată de modele de televizoare.