Servicii de rent a car Bucuresti eficiente pentru calatorii

Doriti sa iesiti din cotidian si sa va relaxati cateva zile intr-o destinatie de poveste? Aveti un interes de serviciu si trebuie sa va deplasati rapid in afara localitatii cu un mijloc de transport economic. De ceva timp exista posibilitatea sa apelati in capitala la serviciile unei companii de rent a car Bucuresti.

Printre cele mai cunoscute astfel de societati Goldenrent si-a facut pe piata de rent a car aparitia cu servicii inegalabile intotdeauna la preturi mici. Masinile de inchiriat disponibile la aceasta societate, se afla intr-o stare perfecta. Aici veti gasi branduri auto renumite ce nu au o vechime mai mare de 5 ani.

Rezerva masina pentru calatorie

Un aspect important de care trebuie sa se tina seama atunci cand se opteaza la serviciile de inchirieri masini Bucuresti, este rezervarea pe care de cele mai multe ori este ideal sa o faceti cu cateva zile sau luni inainte sa aveti nevoie de masina.

Doar asa veti putea beneficia intotdeauna de cele mai bune oferte. Preturile se pot negocia si mai mult decat atat aveti certitudinea ca modelul auto selectat va este adus la destinatie fara sa vi se ofere o masina similara.

Exista doua tipuri de rezervare pe care le puteti face la o agentie de rent a car. Puteti sa rezervati pe site-ul acesteia, tinem sa precizam ca este principalul mod de inchiriere utilizat de clienti. Sau puteti sa o faceti direct prin telefon.

Conditii de indeplinit pentru colaborarea cu agentia

Un aspect relevant al societatilor de rent a car Bucuresti, este ca vechimea permisului dumneavoastra trebuie sa fie de minim un an de zile. Daca insa acesta nu are inca un an va fi nevoie sa mai achitati o taxa supliementara de 5 euro pe zi.

Masina pe care o inchiriati prin serviciul de rent a car, nu trebuie sa fie condusa in afara drumurilor nationale sau judetene. Aici ne referim la drumurile neasfaltate sau pietruite.

Orice paguba va suferii modelul auto inchiriat din cauza condusului pe un drum neasfaltat, va fi suferita in totalitate de client.

Garantia este o alta taxa perceputa de agentiile de rent a car din Bucuresti. Aceasta este de cele mai multe ori o valoare fixa in functie de tipul auto selectat de client.

Alege sa calatoresti in siguranta si fara griji cu Goldenrent

Incheiem postarea prin a va recomanda cu calcura cea mai buna societate de rent a car Bucuresti. Pana acum a dat dovada de seriozitate si de cele mai bune servicii. Martori sunt clienti care au ales sa inchirieze de aici masini.

Serviciile acestora de rent a car, pornesc de la corectitudine si respect fata de client. Pana in momentul de fata aceasta agentie de rent a car Bucuresti nu a avut prea multe reclamatii din partea clientilor. O marja de peste 90 la suta dintre acestia au fost extrem de multumiti.

Daca si dumneavoastra sunteti unul din clientii interesati de colaborari va recomandam pentru rent a car www.rent-a-car-otopeni.ro

Forum & Pareri

Emailul nu va fi public.