Sfaturi de la un fotograf nunta – locatii de nunta in aer liber

Care sunt cele mai interesante locatii in aer liber de langa Bucuresti pentru sedinta foto de nunta?

Urmeaza sa va uniti destinele, dar nu ati stabilit inca un loc pentru sedinta foto de nunta? In preajma Capitalei exista foarte multe zone extrem de interesante, pe care le puteti lua in considerare. In acest fel, va veti bucura de o experienta inedita, in aer liber si veti putea da frau imaginatiei, bucurandu-va de o escapada de cateva ore. Cu ajutorul unui fotograf nunta Bucuresti aveti posibilitatea de a obtine imagini incredibile, desprinse parca din revistele de specialitate pe care le-ati rasfoit de nenumarate ori!

Mogosoaia

De o eleganta aparte, care se simte inca de la primii pasi, Palatul Mogosoaia se numara printre cele mai cautate atractii de la marginea Bucurestiului, unde puteti face fotografii de nunta absolut deosebite. Este vorba despre o cladire care a fost ridicata acum mai bine de 300 de ani si care are influente renascentiste, baroce, dar si orientale. Palatul este inconjurat de o gradina imensa, fiind amplasat chiar pe malul lacului. Puteti veni aici penru a face poze nunta fie in timpul saptamanii, atunci cand complexul este mai liber, fie in weekend, in functie de preferintele personale.

Cernica

Localitatea Cernica se afla foarte aproape de Bucuresti, la circa 20 de kilometri, fiind scaldata de lacul cu acelasi nume. Padurile de pe malul apei va ofera numeroase variante de locatii in care sa va bucurati de o sedinta foto minunata, mai ales daca organizati acest eveniment primavara, atunci cand natura renaste sau toamna, atunci cand gama de culori imbina portocaliul cu galbenul si numeroase tipuri de marouri foarte frumoase! Aici puteti obtine unele dintre cele mai interesante poze de nunta, cu mentiunea ca va veti simti liberi si, in acelasi timp veti fi departe de aglomeratia orasului!

Domeniul Stirbey

O alta varianta minunata pe care o aveti la dispozitie pentru realizarea sedintei foto de nunta este Domeniul Stirbey. Aflat la putin peste 20 de kilometric de Capitala, in apropierea localitatii Buftea, Domeniul este format dintr-un parc natural, care se intinde pe mai mult de 30 de hectare. Arbori seculari, alei serpuinde si flori de diferite tipuri: toate acestea sunt ingredientele care va ajuta sa obtineti cele mai interesante fotografii. Mai mult, aici veti gasi deosebitul palat care a fost construit de Barbu Stirbey la finalul secolului al XIX-lea si care domneste cu mandrie peste imprejurimi, fiind recunoscut pentru arhitectura sa deosebita!

Palatul Ghika

Mai putin cunoscut de publicul larg, Palatul Ghika va asteapta sa va bucurati de o experienta spectaculoasa! Este vorba despre o cladire absolut splendida, pe care o puteti gasi la numai 8 kilometri distanta de Otopeni, in satul Caciulati. De-a lungul timpului aici s-au filmat extrem de multe pelicule. Andy Garcia, Jean Claude van Damme si Elizabeth Hurley sunt doar 3 dintre marile vedete care au pasit pe aici si care au fost impresionati. Fara indoiala, este vorba despre unul dintre cele mai interesante locuri in care puteti face fotografii profesionale nunta, pe care sa le introduceti in albumul vostru!

Parcul natural Comana

Ingrijit cu atentie in permanenta, parcul natural Comana adaposteste o multitudine de animale si pasari, fiind una dintre destinatiile care va sunt recomandate pentru sedinta foto de nunta. Puteti ajungi aici in aproximativ 45 de minute cu masina. Cei 30 de kilometri pe care ii vei parcurge pana in parc sunt serpuiti printre sate in care oamenii pretuiesc simplitatea si munca. Mai mult, puteti merge si la Manastirea Comana din apropiere, care a fost construita in secolul al XVI-lea si care este inconjurata o de gradina minunata! Daca va doriti o sedinta foto in aer liber, aceasta este una dintre ideile pe care trebuie sa le aveti in minte! Aceasta este de fapt una din locatiile preferate pentru oricare fotograf de nunta in cautarea unui cadru deosebit in apropierea Bucurestiului. Merita sa o luati in calcul!

Bucurati-va de aer, de soare si de natura in general – astfel veti reusi sa faceti fotografii superbe in timpul sedintei foto de nunta! Departe de zgomotul Bucurestiului si departe de ochii iscoditori ai oamenilor curiosi, va veti regasi unul pe celalalt si va veti putea transpune iubirea cu ajutorul unor destinatii de vis, care sunt usor accesibile! Alegeti una dintre locatiile mentionate anterior si, fara indoiala veti obtine poze deosebite, pe care sa le puteti privi cu drag peste ani!

Lasă un comentariu