Simplifică procesul de calcul de salarii cu un soft salarizare

calcul de salarii

Dacă îți dorești să ai parte de un calcul de salarii eficient, un soft salarizare vine în sprijinul companiei tale. Genereaza fluturas salariu, calculează venitul brut și net al angajaților, gestionează reținerile salariale sau operează notele contabile cu o aplicație de payroll performantă. Procesarea salariilor, cu toate operațiunile asociate, presupune o complexitate ridicată. Este nevoie de gestionarea amănunțită a tuturor datelor necesare, iar o soluție digitală sprijină această activitate.

Automatizarea sarcinilor repetitive

Soluțiile software dezvoltate pentru companii, indiferent de domeniul de activitate, pot automatiza anumite procese repetitive. În acest fel, organizațiile au parte de eficiență în desfășurarea activităților zilnice. Alege un soft salarizare care poate automatiza toate aspectele care îți ocupă mult timp, astfel încât să îți poți minimiza implicarea și efortul în operațiunile de payroll.

Genereaza fluturas salariu pentru angajați

O aplicație performantă de salarizare îndeplinește o varietate de funcții, pentru a simplifica munca specialiștilor de HR și payroll: facilitează calculul de salarii ținând cont de elementele variabile, permite corecțiile de calcul ușoare, generează rapoarte sau genereaza fluturas salariu. Cu un soft salarizare complex, poți transmite fluturașii către angajați cu toate informațiile pe care dorești să incluzi: valoarea salariului brut, salariul net, valoarea primelor, numărul de zile lucrate, numărul de zile de concediu medical și de odihnă, dar și alte date. Genereaza fluturas salariu pentru toți membrii companiei și păstrează o comunicare internă eficientă în cadrul organizație.

Ai mereu datele confidențiale în siguranță

Datele despre operațiunile de payroll implică informații confidențiale, cum ar fi salariile angajaților, valoarea impozitelor, numărul conturilor bancare și multe altele. Un soft salarizare păstrează în siguranță astfel de date, oferind acces doar persoanelor responsabile de operațiunile de HR și de calcul de salarii. Roluri acordate utilizatorilor pot fi diferențiate. Spre exemplu, poți stabili ca unii să poată doar să vizualizeze anumite informații, nu să le și modifice.

Utilizează o soluție actualizată cu schimbările de legislație

Din cauza unui volum încărcat de muncă, pot apărea anumite erori umane la calculul contribuțiilor care trebuie plătite către instituțiile statului. Dacă se întâmplă acest lucru, pot apărea anumite sancțiuni sau amenzi îndreptate către companii. Cu un soft salarizare, actualizat în permanență cu modificările legislative, ai siguranța că realizezi calculul tuturor taxelor și impozitelor în mod corect.

Informații ușor accesat de oriunde

Cu un soft salarizare, ai parte de accesibilitate ridicată la datele de interes. Spre exemplu, poți vizualiza rapoarte simple sau complexe de oriunde, și în orice moment al zilei. Totodată, genereaza fluturas salariu și pune la dispoziția angajaților informații despre veniturile lor salariale în format electronic. Rapoartele și informațiile de salarizare pot fi stocate online și accesate în siguranță de către manageri. Disponibilitatea în mediul online a documentelor și a informațiilor de interes oferă un control sporit asupra proceselor de salarizare.

Alege soluțiile digitale intuitive pentru organizația ta

Utilizarea unui soft salarizare în organizația ta îți va eficientiza procesele specifice de payroll într-un mod semnificativ. În același timp, îți economisește timp, energie și resurse materiale pe termen lung. În plus, oferă specialiștilor tăi ocazia de a-și îndrepta mai multă atenție asupra operațiunilor care dezvoltă compania și brandul de angajator.

Ai de nevoie de un soft salarizare performant și intuitiv, care genereaza fluturas salariu? Descoperă aplicația dp-Payroll, dezvoltată de UCMS by AROBS. Compania are o experiență de peste 25 de ani pe piața soluțiilor software din România, oferind companiilor instrumente digitale pentru eficientizarea procedurilor adminstrative și de salarizare.

Softurile produse de UCMS by AROBS sunt inovate în permanență, fiind configurabile în funcție de particularitățile companiilor în care sunt utilizate. Dacă vrei să afli mai multe detalii, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0738 822 537.

Lasă un comentariu