Somiere de calitate la preturi excelente la Evo Mob Design

Ghid de achizitie al unei somiere : preturi, materiale si utilitate

Stii deja ca somiera este una dintre cele mai bune solutii pentru un somn linistit. Protejeaza-ti salteaua de mucegai si contribuie la confortul resimtit pe perioada de odihna.

Dar exista un numar mare de modele de somiere, fiecare cu pretul si materialele sale. Pentru a face achizitia corecta ai nevoie sa intelegi mai bine care este utilitatea fiecareia, ce model se potriveste camerei si necesitatilor familiei tale. Evident, modelul ales trebuie sa se incadreze si in bugetul pe care il poti aloca acestei achizitii.

Este important sa cumperi cea mai buna somiera pe care ti-o permiti. Aceasta te va insoti mult timp de acum inainte, asa ca iti recomandam sa alegi un produs de cea mai buna calitate.

Principalele somiere de pat si preturile lor

Ai mai multe variante de somiere din care sa alegi, fiecare tip de somiera avand pretul ei. In functie de materialele din care este alcatuita, dar si de functionalitatile pe care le are.
Vom discuta in continuare despre principalele tipuri de somiere in functie de materialele folosite la realizarea acestora:

• Somiera metalica, cea mai avantajoasa in general ca pret. Vine in numeroase variante, poti alege somiera simpla, fixa, somiera rabatabila, demontabila sau somiera tapitata. Fiecare are functionalitatile sale, pe care e bine sa le cunosti inainte de a face alegerea ta,
• Somiera din lemn – sunt in general produse premium, de o calitate foarte buna, dar care necesita alocarea unui buget suplimentar. Somierele electrice cu variantele lor diverse sunt din lemn, se adreseaza in general persoanelor care sunt nevoite sa petreaca mult timp in pat (datorita unor afectiuni in special), dar si celor care tin foarte mult la calitatea somnului de care beneficiaza

Varianta buget asadar este somiera metalica, care poate fi aleasa in functie de necesitatile familiei (produsul de baza din aceasta categorie este somiera simpla, fixa). Varianta ceva mai scumpa, dar necesara mai ales atunci cand exista afectiuni care determina petrecerea unei periode indelungate de timp in pat.

Care este cea mai buna somiera?

Ne-am dori sa putem face alegerea pentru tine. Insa sfatul nostru este sa iei in considerare familia ta si necesitatile ei atunci cand alegi cea mai buna somiera. Da, stim ca iti doresti calitate la cel mai bun pret posibil. Exact asa am cautat si noi atunci cand am ales somierele potrivite pentru propriile familii.

Ca idee:

• Pentru un cuplu ocupat, care prefera simplitatea, dar nu doreste sa faca nici rabat de calitate, potrivita este o somiera simpla metalica (are un pret foarte bun). Sau din lemn (metalica atunci cand bugetul este mai mic), sau, si mai bine, o somiera rabatabila. Aare aduce in plus un spatiu de depozitare atat de pretios in zilele noastre,
• Pentru o camera de copii ideala este somiera sau patul rabatabil de perete. Copilul beneficiaza peste zi de un spatiu suplimentar unde se poate juca, alerga sau pur si simplu simti mai liber atunci cand isi face temele. Evo Mob Design, autorul acestui ghid, are in ofera variante numeroase de piese de mobilier create special pentru copii. Varianta de somiera la pret mic pentru copii este somiera simpla pentru o persoana. Aceasta poate fi comandata si pe dimensiuni mai mici.
• Pentru studenti, elevi sau persoane care locuiesc in chirie, recomandarea noastra este folosirea unei somiere demontabile. Este foarte usor de transportat dintr-un loc in altul
• Pentru persoane care sunt nevoite sa petreaca mult timp in pat, precum si pentru cele care pretuiesc mult confortul din timpul somnului, recomandam somiera electrica – are un pret ceva mai mare, dar si functionalitati deosebite

Evo Mob Design, specialistul somierelor si al mobilierului de pat

Suntem specialisti ai mobilierului destinat somnului. De la somiere sau rame de pat la saltele, perne sau simple mecanisme de rabatare. Gasesti la noi cele mai variate produse. Variante pe care le ambalam cu cea mai mare atentie. Apoi le transmitem clientilor nostri insotite de instructiuni detaliate de montaj.

Pe site-ul nostru Rame-pat.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru un somn linistit. De la saltele, la perne si somiere, cu preturi. Gasesti si o fisa detaliata a fiecarui produs in parte, pentru a putea sa stii exact caracteristicile produsului pentru care optezi.

Lasă un comentariu