Sterilizatoare uv profesionale ideale in orice salon

Sterilizatoare saloane pentru sterilizare perii, pensete, unghiere.

Orice profesionist in infrumusetarea unghiilor stie cat de importanta este sterilizarea si dezinfectarea instrumentelor de manichiura. Nu conteaza daca lucrati acasa ori la salon – fiecare instrument de manichiura trebuie sa treaca prin procedura de sterilizare dupa fiecare utilizare.

Sterilizarea ustensilelor este o etapa importanta in procesul de manichiura. Asta pentru ca celulele pielii, bacteriile si eventualele infectii raman in mod obisnuit pe ustensilele de lucru. Daca intr-un salon nu se sterilizeaza instrumentele de lucru, sanatatea clientelor poate fi pusa in pericol.

Sterilizatoare saloane

Un salon de manichiura isi asuma intotdeauna responsabilitatea pentru sterilizarea instrumentelor. Saloanele profesionale de infrumusetare au de obicei diferite dispozitive si lichide pentru dezinfectarea, curatarea si sterilizarea seturilor de manichiura. Sterilizatoarele sunt o necesitate absoluta, economisiti natural bani.

Trebuie sa stiti ca sterilizarea nu este o procedura cu o singura actiune. La un salon de manichiura se pune accent pe 4 etape:

  1. dezinfectarea – se refera la procedura de indepartare a bacteriilo de pe suprafata instrumentelor de manichiura.
  2. curatarea prin presterilizare – este procesul de indepartare a mizeriei si uleiurilor de pe ustensile.
  3. sterilizarea propriu- zisa – are in vedere distrugerea completa a microorganismelor de toate tipurile care se afla atat la suprafata, cat si in profunzimea ustensilelor de manichiura.
  4. curatare aditionala. Include dezinfectarea mainilor si a suprafetei de lucru. Sanitizatorul de mana poate fi cumparat aproape din orice farmacie.

Deseori saloanele profesionale combina curatarea si dezinfectarea cu presterilizarea intr-un singur pas folosind sterilizatoare moderne. Instrumentele de manichiura sunt asezate in interiorul sterilizatoarelor si lasate acolo un timp pentru a fi curatate in profunzime.

Tipuri de sterilizatoare saloane

Azi profesionistii folosesc diferite tipuri de sterilizatoare pentru manichiura – acestea pot sa difere ca marime, durata necesara pentru procedeu si bineinteles pret.

Sterilizatoare saloare cu quartz

Foarte des veti intalni aceste sterilizatoare in saloane. La temperatura ridicata dispozitivul dezinfecteaza si distruge bacterii, precum si orice alti agenti patogeni daunatori.

Procesul de sterilizare dureaza in medie 20- 30 de minute pe fiecare parte,cititi cu atentie instructiunile de utilizare cand cumparati un astfel de produs pentru a stie exact care este durata pentru sterilizarea unuia sa a mai multor produse din salonul dvs.

exemplu Sterilizator cu Quartz Mic, putere 100W. Poate incalzi pana la 250 grade Celsius pentru a omori sigur orice urma de bacterii si agenti patogeni = 89 lei

Sterilizatoare saloare UV

Sub lumina UV, flora fungica si bacteriana este cu usurinta indepartata de pe suprafata instrumentelor de lucru.

exemplu Sterilizator UV Profesional cu Sertare putere 15W, 2 kg si 40cm x 25cm x 21cm  = 145 lei

Aceste sterilizatoare salon se pot folosi pentru foarfeci, perii, pensete, piepteni si alte instrumente metalice.

Sterilizatoarele sunt de diverse forme, marimi, culori, putere, pretul difera de la model la model, livrarea produsele se face prin curier rapid in orice localitate din tara, termenul mediu de livrare este de 2 zile lucratoare,deci in orice moment va decideti sa cumparati un sterilizator uv sau cu quartz aveti certitudinea ca veti intra in posesia lui foarte rapid.

Lasă un comentariu