Vrei sa folosesti tabla zincata cutata? Afla din acest articol toate informatiile!

Informatii generale despre tabla zincata cutata

Datorita proprietatiilor specifice de care da dovada, tabla zincata cutata este indicat de folosit in constructia de acoperisuri. Aceasta are multe avantaje si a ajuns sa fie una dintre principalele recomandari ale specialistilor din domeniu.

Numele acesteia vine de la procesul la care este supusa. Astfel, pentru a se fabrica tabla zincata cutata este necesar ca aceasta sa fie supusa la procesul de zincare care ii confera un strat protector. Datorita acestui strat protector a devenit atat de apreciata de diversi clienti. Dar proprietatile acesteia nu se opresc aici, aceasta mai avand o serie de caracteristici importante.

Unde poate fi intrebuintata tabla zincata cutata?

Avand o gama larga de caracteristici, tabla cutata isi gaseste intrebuintare intr-o gama variata de proiecte fiind un material versatil. Desi poate fi folosita in mai multe contexte cea mai buna intrebuintare a acesteia este in constructia de acoperisuri.

Unde poate fi intrebuintata tabla zincata cutata

Fiind un material permisiv acesta este util si in alte tipuri de proiecte, cum ar fi ca si componenta a peritilor despartitori din halele de productie si depozitare.

Ce calitati are tabla zincata cutata?

Una dintre cele mai apreciate caracteristici pe care le are tabla zincata cutata este faptul ca aceasta poate fi folosita intr-o gama variata de proiecte in functie de necesitatile clientului. Dar, de asemenea, este foarte apreciata si datorita stratului protector de zinc care o face mult mai rezistenta. Dar aceasta mai vine cu o serie de proprietatii, printre care se pot aminti urmatoarele:

  • Tabla zincata cutata nu poate fi afectata cu usurinta de agentii corozivi – indiferent ca acestia se gasesc in apa, aer, praf, etc., aceasta prezinta o rezistenta crescuta impotriva acestora datorita stratului protector.
  • Montarea este facila – deoarece nu este un material cu o greutate foarte mare, montarea acestuia nu prezinta dificultati.
  • Se gaseste tabla zincata cutata la un pret accesibil, iar calitatea acesteia nu lasa de dorit. Astfel raportul calitate-pret este unul foarte bun.
  • Nu trebuie sa va faceti griji in privinta creari si propagari incendiilor, deoarece acest material este unul ignifug. Asadar constructia dumneavoastra va avea un plus de protectie impotriva incendiilor.
  • De asemenea, tabla cutata este un material popular datorita designului modern de care are parte. Pentru clientii care isi doresc si varianta vopsita a acestui material, acestia se pot bucura, deoarece se poate achizitiona genul acesta de tabla si in varianta vopsita.
  • Nu in ultimul rand, tabla zincata cutata este o adevarata investitie pentru cumparator. Datorita faptului ca acest tip de tabla este unul rezistent si dur si punand la socoteala si restul proprietatilor de care da dovada, acest material poate reprezenta pentru consumatori o investitie.

tabla zincata cutata

Lasă un comentariu