Televizoare ieftine? Incearca resigilatele!

Indiferent de motivul pentru care dorești să-ți cumperi un televizor ieftin, dar ai un buget limitat, poate ar trebui să ții cont de varianta achiziționării unui televizor ieftin resigilat. Motivele? Mai jos.

1. Resigilate nu înseamnă defecte

Un produs resigilat, repus în vânzare de un retailer, nu înseamnă obligatoriu că are vreun defect. De multe ori, clienții se răzgândesc cu privire la anumite produse și profită de posibilitatea legală de a le returna gratuit și fără explicații în termenul prestabilit, în acord cu legislația și contractul cu magazinul. Un televizor ieftin poate fi repus în vânzare. Pentru că probabil cumpărătorul său și-a dat seama că este prea mare sau prea mic pentru nevoile sale.

televizor ieftin

Sau pentru că nu corespundea cu ideea pe care și-o făcuse despre produs înainte de cumpărare.

În plus, produsele resigilate sunt verificate de tehnicieni înainte de a fi repuse în vânzare, pentru a se asigura că sunt perfect funcționale. De multe ori, singurele ”defecte” ale acestor produse sunt ambalajele îndoite, rupte, cu mici imperfecțiuni și ușoare urme și semne de utilizare.

2. Resigilatele sunt mai ieftine, deși au aceeași calitate cu produsele noi

Produsele resigilate sunt repuse în vânzare la un preț mai mic decât prețul inițial, tocmai din cauza condiției lor de ”resigilate”. Cu toate acestea, produsele respective întrunesc aceleași calități ca și suratele lor noi. Televizoarele ieftine resigilate sunt mai ieftine pentru că au ambalajul deteriorat sau pentru că au urme de utilizare pe ele, fără ca aceste lucruri să le afecteze buna funcționare sau performanța.

3. Resigilatele vin cu garanție și retur gratuit, la fel ca produsele noi

Cu un televizor ieftin resigilat nu riști nimic. În cazul în care îl cumperi și nu ești mulțumit de performanțele sale sau de aspectul său, ai și tu dreptul tău legal să-l returnezi în 30 de zile de la data achiziționării. Așadar, nu ești obligat să păstrezi un produs care nu corespunde standardelor tale. Resigilatele beneficiază, în plus, de garanție, la fel ca un produs nou dar mai scump. Te scutește de cheltuieli în cazul în care se defectează pe perioada folosirii sale.

Așadar, ai suficiente motive să cumperi un televizor ieftin resigilat, dacă vrei calitate, dar nu ești dispus sau nu poți plăti prețul la care respectivul produs este evaluat de magazin, în mod normal. Nu există absolut niciun risc, nu există niciun dezavantaj, ba din contră. Beneficiezi de aceleași avantaje ca în cazul unor produse similare noi, dar cu un preț redus considerabil față de acestea.

Lasă un comentariu