Tendințe în materie de machiaj și cosmetică pentru vara anului 2022

Tendinte in machiaj

Machiajul este o chestiune foarte individuală, așa că urmărirea tendințelor în acest subiect nu trebuie să fie evidentă pentru toată lumea. Alegerea produselor cosmetice și modul în care le folosești ar trebui să rezulte în primul rând din nevoile tale și ceea ce crezi că ți se potrivește.

Dar puțină experimentare, jocul cu tendințele și încercarea de lucruri noi vor fi numai bune pentru tine. Poate că, datorită noilor tendințe, vei găsi soluții nu doar sezoniere, ci universale, pe care le vei continua și în următorii ani. Machiajul la modă pentru vara 2022 este reprezentat de câteva tendințe care pot fi găsite mai jos.

Ten plin de strălucire

Machiajul natural a fost foarte popular recent. Un fond de ten care unifică tenul sau doar o cremă BB, rimel, un ruj subtil care subliniază nuanța naturală a buzelor – acesta este un minim de produse cosmetice necesar pentru unele femei, și un maxim pentru altele.

Conform tendințelor de machiaj prognozate pentru vara 2022, merită totuși să nu te oprești aici și să adaugi încă un cosmetic – un iluminator . Acest produs care oferă pielii strălucire este întotdeauna o alegere excelentă, mai ales în perioada verii, când soarele evidențiază frumos particulele strălucitoare.

Așadar, dacă prețuiești mai presus de toate naturalețea și cauți doar un accent interesant care să-ți evidențieze machiajul într-un mod interesant, atunci iluminatorul este cea mai bună alegere nu doar din cauza tendințelor predominante, ci în general.

Farduri de ochi colorate

Tendințele de frumusețe din anii 2000 nu sunt întotdeauna incolore. De fapt, în afară de luciul de buze, acest deceniu a fost destul de colorat. Datorită acestui fapt, pe valul de revenire a tendințelor de frumusețe, ajung din nou farduri de pleoape colorate. Mate sau cu sclipici? Nu contează. Numai alegerea corectă a pigmentului contează.

Albastru, verde, violet – fardurile de ochi pot fi găsite acum în aproape orice nuanță. Cu ajutorul lor se creează însă de fiecare dată un machiaj foarte expresiv. Există, de asemenea, multe nuanțe subtile care se potrivesc, de asemenea, cu această tendință. Machiajul de culoarea piersicii poate fi răspunsul perfect. Este natural și neutru, iar în același timp nuanța sa caldă se va armoniza perfect cu pielea bronzată.

Sprâncene naturale

Sprâncenele sunt destul de solicitante. Îngrijirea formei, culorii și aranjamentului lor nu vine fără a pierde timp și răbdare. Din acest motiv, această tendință de vară 2022 va deveni una dintre preferatele tale. Pentru că următoarele luni vor aparține sprâncenelor naturale!

Modelarea și stilul lor pot fi uitate dacă decizi că vrei să oferi o șansă acestei tendințe. În plus, poți găsi întotdeauna o cale de mijloc și, în loc să renunți de tot la coafarea sprâncenelor, pur și simplu limitează asta la minimum. În acest scop, le poți peria și le poți sublinia ușor culoarea cu ceară sau creion. În acest fel, sprâncenele tale nu scapă de sub control.

Fardul de obraz

Culoarea machiajului pentru vara 2022 apare nu numai pe pleoape. Blush-ul poate fi o alternativă ideală la iluminator. Acest tip de produse make-up pentru obraji arată grozav mai ales vara, când este subliniat suplimentar de razele soarelui.

Cantitatea de produse disponibile poate fi amețitoare, dar întotdeauna este bine să ai o selecție mare. Fard de obraz cremă, pudră, stick și, de asemenea, disponibil în multe nuanțe, atât delicate, cât și pastelate, precum și mai expresive, îți vor permite să creezi un machiaj frumos al obrajilor.

Dacă nu ai găsit încă fardul perfect, există și un truc de frumusețe care te va ajuta. Este suficient să alegi unul dintre rujurile într-o nuanță de roz și să îl folosești ca pe un înlocuitor.

Lasă un comentariu